Uitgelicht: Vakantieviking voor de beste vakantie aanbiedingen

Ik ben zo ontzettend toe aan vakantie, dat is niet te geloven. Even twee weken helemaal niets doen behalve dan luieren op het strand, onder de hete zon en met een fruitcocktail in mijn hand. Heerlijk! Ik wil gewoon echt op vakantie. Echt waar, ik zou er een moord voor doen. Bij wijze van dan.. Heb jij ook zo`n zin om op vakantie te gaan? Heb je al plannen gemaakt voor deze zomer, of misschien voor later dit jaar? Helaas zit een vakantie er voor ons voorlopig nog niet in, maar toch kan ik het niet laten om weg te dromen bij de meeste zonnige bestemmingen. Via VakantieViking bijvoorbeeld, een website die de beste vakantie aanbiedingen verzameld, heb ik best een paar mooie vakanties gezien die heel betaalbaar zijn en waardoor op vakantie gaan misschien niet alleen bij dromen hoeft te blijven..

Op dit moment staat er bijvoorbeeld een vakantie naar Marmaris, in Turkije van acht dagen voor slechts €199 euro op de website. Hierbij is verblijf en vervoer inbegrepen! Je verblijft zelfs in een 3 sterren appartement op 400 meter bij het strand vandaan. Dit vind ik toch wel echt een goede aanbieding, maar zo staan er dus nog veel meer goedkope vakanties op! Bijvoorbeeld een all-inclusive reis naar Egypte met verblijf in een luxe 4 sterren resort met waterpark. En dat voor €329 euro per persoon. Dat is toch absoluut niet duur? Als je wat meer budget hebt, staan er ook leuke aanbiedingen op voor verre bestemming. Bijvoorbeeld een groepsrondreis ‘Highlights of Sri Lanka‘ van zestien dagen voor €749 euro per persoon, inclusief vlucht, overnachtingen en Nederlandse reisleiding! Er komen eigenlijk alleen nog kosten voor eten, drinken, eventuele excursies en shoppen bij.. Zelf wil ik graag naar Griekenland! Er staan echt mooie aanbiedingen op voor vakanties naar dit prachtige land. En het lijkt me ook zo mooi! Lekker genieten van het leven op een groen eiland, omringd door een helderblauwe zee.. Vanaf €149 euro per persoon kun je al acht dagen genieten op bijvoorbeeld het eiland Kos.

Kies zelf de periode, de tijdsduur, het budget en eventueel naar welk land je wilt en VakantieViking laat je de beste aanbiedingen zien.

VakantieViking zoekt naar de beste aanbiedingen om goedkoop op vakantie te kunnen bij verschillende vakantieaanbieders. En je kunt hier echt veel leuke aanbiedingen vinden: van driedaagse wellness vakanties in eigen land tot rondreizen, cruises en kampeervakanties. Via de website is het makkelijk zoeken naar de beste vakantieaanbiedingen, door middel van de handige zoekfunctie. Kies zelf de periode, de tijdsduur, het budget en eventueel naar welk land je wilt en VakantieViking laat je de beste aanbiedingen zien. Ook kun je zoeken op bijvoorbeeld alleen stedentrips, vliegtickets of cruises. Zo vind je makkelijk vakanties die het beste bij jouw persoonlijke wensen aansluiten en ben je verzekerd van een goede deal. Zo maak je dromen nog eens waar!

Kijk voor meer informatie, goede aanbiedingen en zonnige bestemmingen op:

VakantieViking

Facebook Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.