Online geld verdienen met reclamemails en sparen voor de vakantie!

Eerder besteedde ik al een artikel aan het online geld verdienen met marktonderzoek, door het meedoen aan enquêtes en vragenlijsten. Maar naast marktonderzoek, kun je ook iets bijverdienen door het klikken en lezen van e-mails. Oftewel: reclamemails. Er zijn verschillende bedrijven die spaarprogramma`s aanbieden waarmee je geld kunt verdienen, hieronder leg ik uit hoe dit precies werkt en wat mijn ervaringen zijn met betrouwbare (of juist niet) spaarprogramma’s waarbij je jezelf kunt aanmelden om mee te doen.Nadrukkelijk zeg ik alvast dat dit geen manier is om rijk mee te worden of om überhaupt een inkomen mee te generen. Het is puur en alleen om wat extra geld te sparen voor een vakantie.

Hoe werkt online geld verdienen met reclamemails?

Bedrijven en merken zijn altijd op zoek naar potentiële klanten en manieren om hun diensten onder de aandacht te brengen. Zij maken hiervoor reclame op bijvoorbeeld televisie, radio en internet, maar kunnen ook een online marketingbureau inschakelen. Een aantal van deze online marketingbureaus biedt een spaarprogramma aan waar je geld of punten kunt sparen om bijvoorbeeld in te wisselen voor een cadeaubon. Door je aan te mailen bij zo`n spaarprogramma ontvang je regelmatig (meestal dagelijks) mails met reclame en/of aanbiedingen in je mailbox.

Als je op zo`n advertentie klikt dan krijg je hier een vergoeding voor. Dat kan doordat de adverteerder potentiële klanten bereikt en de spaarprogramma’s inkomsten verwerven door het verspreiden van de reclames. Hierdoor ontstaat er een soort van win-win situatie voor alle betrokken partijen. Uiteraard krijg jij als ontvanger maar een klein deel. De vergoedingen lopen namelijk uit van 0,005 cent tot 0.03 cent per mail. Het gaat dus niet heel snel, maar op jaarbasis is het toch een fijn extraatje.

Onderzoeken en cash-back acties

Soms worden er ook korte onderzoeken verstuurd waaraan je kunt meedoen. Uiteraard is de beloning hiervoor hoger dan als het klikken op advertenties, vanaf 50 cent tot soms wel meer dan 20 euro. Daarnaast hebben veel van deze spaarprogramma’s cash-back acties, waarmee je een bepaald procent van een besteed bedrag bij deelnemende webshops krijgt gestort in je account. Als je uiteindelijk een bedrag of x-aantal punten bij elkaar hebt gespaard, kun je een uitbetaling aanvragen.

Als je jezelf aanmeldt bij zo`n spaarprogramma krijg je altijd een aanmeldbonus variërend van gemiddeld een tot twee euro. En als jij mensen aanmeld via jouw persoonlijke link, krijg je daar ook een vergoeding voor. Via de links hieronder kun je jezelf bijvoorbeeld aanmelden via mijn links. Ik krijg hier dan een kleine vergoeding voor. Als je niet wilt dat ik een vergoeding krijg, dan moet je jezelf niet via een van onderstaande links aanmelden, maar even zelf naar de betreffende website surfen.

Welke programma’s zijn er?

Er zijn veel verschillende spaarprogramma`s te vinden, maar deze zijn niet allemaal even goed en/of betrouwbaar. Ik doe zelf mee aan onderstaande programma`s, waarvan ik zeker weet dat ze betrouwbaar en de moeite waard zijn. s’ Avonds op de bank, terwijl ik een serie of film kijk, is dit een prettige manier om iets bij te verdienen. Maar omdat het natuurlijk niet heel veel geld oplever, wil ik er niet teveel tijd aan besteden. Onderstaand kun mijn ervaringen lezen met de spaarprogramma’s waaraan ik meedoe.

Euroclix is een van de beste spaarprogramma`s, dat ook regelmatig onderzoeken aanbiedt waarvoor heel redelijke vergoedingen worden gegeven en je dus ook sneller kunt sparen. Je clix (punten) worden ook meer waard naarmate je er mee spaart. In totaal heb ik hier 354,94 euro gespaard in zeven jaar tijd, maar hier moet ik wel bij zeggen dat er ook een aantal jaar niet heb meegedaan en het dus niet echt een betrouwbaar voorbeeld is.

Ipay is ook een van de betere spaarprogramma`s. Ik ben nu bijna twee jaar lid en heb in totaal 43,42 euro gespaard met alleen maar reclamemails.

Qassa vind ik persoonlijk na Euroclix het beste spaarprogramma. Ik heb hier in totaal 167,50 euro gespaard in een periode van ik denk vier jaar. Ook dit programma heeft regelmatig onderzoeken, maar ik vind de vergoedingen hiervoor echt slecht in verhouding met hoelang ze duren, dus deze sla ik vrijwel altijd over.

NuCash is een redelijk spaarprogramma, dat redelijke vergoedingen geeft. Ik heb hier in twee jaar tijd 37,59 euro gespaard.

DirectVerdiend is volgens mij best een goed spaarprogramma als je actief meedoet. Ik doe dat zelf niet en lees alleen de reclamemails, maar hiermee heb ik 7,86 euro gespaard in zo`n acht maanden tijd, dus dat is best redelijk vind ik.

Ik heb geen ervaring met andere spaarprogramma’s. Maar Google vooral even om te kijken of er nog meer programma’s zijn die jouw persoonlijk aanspreken. En laat me jouw ervaringen weten in de comments!
Facebook Comments

2 Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.