Rome: stijlvolle Bluetooth-earphones van Urbanista

Wanneer je veel onderweg bent of een op reis gaat, is het fijn om de tijd te kunnen doden met lekkere muziek of het luisteren naar een goed boek. Dat doe je natuurlijk het liefst in stijl en zo comfortabel mogelijk! En als ze ook nog eens van kwaliteit en redelijk betaalbaar zijn is dat natuurlijk des te beter. Maar eerlijk gezegd vind ik die combinatie helemaal niet zo makkelijk te vinden. Tot ik een mailtje van het merk Urbanista, producent van draadloze earphones, headphones, speakers en andere audioproducten, in m`n mailbox ontving. Urbanista heeft onlangs ‘Rome’ geïntroduceerd. Dit zijn stijlvolle en lichtgewichte Bluetooth-earphones die ik mocht uittesten! En dat terwijl ik ook een reisje naar de stad Rome gepland had staan.. Wat een toeval!

Stijlvolle Bluetooth-earphones van Urbanista

Urbanista oordopjes

Flexibele Bluetooth nekband

Rome heeft een lichte en flexibele Bluetooth nekband die zwaar genoeg is om op z`n plaats te blijven. Multitasken wordt gemakkelijk met de ingebouwde bediening voor muziek en inkomende gesprekken, zodat je niet naar je telefoon hoeft te grijpen als je onderweg bent. De accuduur is maar liefst zestien uur aan onafgebroken speeltijd en tot 600 uur standby-tijd. Echt super lang! Tevens is de band waterbestendig (IPX4) en dus perfect geschikt voor regenachtige dagen. Je kunt de oordopjes aan de magnetische uiteinden van de nekband bevestigen als je ze niet gebruikt. Of beter nog: berg ze op in het prachtige zakje wat je bijgeleverd krijgt!

Bluetooth-earphones van Urbanista

Aandacht voor details

Maar uiteraard is niet alleen het zakje is zo mooi! Rome is verkrijgbaar in drie kleuren en ontwikkeld met aandacht voor detail en subtiele accenten. Dit zijn niet alleen praktische oordopjes, maar ze zijn ook nog eens heel stijlvol. Zelf ontving ik ‘Fluffy Cloud’, mooie witte oordopjes die perfect bij mijn telefoon passen. ‘Rose Gold’ is wit, afgewerkt met rose-goud en perfect voor de modemeisjes onder ons, terwijl de zwarte ‘Dark Clown’ en de petrol-blauwe ‘Blue Petroleum’ juist geschikter zijn voor stoere mannen.

Draadloze oordopjes van Urbanista

Compatibel met Android, iOS & Windows

Rome is compatibel met Android, iOS & Windows en gemakkelijk in te stellen op je telefoon of andere apparaat met Bluetooth verbinding. Een beetje te makkelijk als je het mij vraagt, want dit geintje heeft ervoor gezorgd dat Nevzat mijn koptelefoon al een paar keer ‘geleend’ heeft. Niet zo fris hoor ik je denken, maar Rome wordt geleverd met extra siliconen dopjes die ‘dieper’ in het oor gaan. Bovendien zijn ze lichtgewicht (23 gram) en makkelijk mee te nemen zonder dat ze beschadigen. Daarnaast vind ik ze ook gewoon mooi en is het geluid prettig en helder. Ik ben dus zeer tevreden!

Rome Bluetooth-earphones zijn verkrijgbaar voor de verkoopprijs van 69,95 euro bij onder andere bol.com (affl.) en Wehkamp. Kijk voor meer informatie op de website van Urbanista zelf.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.