Samenwerken met reisblog Bohalista

Wil je samenwerken met reisblog Bohalista? Leuk! Het is mogelijk om een bestemming of activiteit onder de aandacht te brengen, evenals een dienst of product. Denk bijvoorbeeld aan een advertorial of review. Daarnaast zijn onder andere barter deals en winacties een optie. Ik sta open voor het testen van accommodaties of ervaringen en ook het maken van persreis behoort tot de mogelijkheden. Je mag altijd een product of sample opsturen. Als je zeker wilt zijn van plaatsing, kun je echter het best eerst even contact opnemen.

Stuur een e-mail naar [email protected] voor meer informatie.

Lees meer

Bohalista is erop gericht bewustzijn omtrent water te vergroten. Water is een van de verbindende elementen in dit universum en het is belangrijk dat we vervuiling tegengaan. Het is namelijk niet alleen de bron van ons leven, maar ook een van heling, mysterie en plezier. Denk maar eens aan de diepe oceanen en het geheime leven dat zich daar afspeelt. Of aan het gevoel na een dagje wellness en een vakantie aan het strand. Sterker nog; we reizen allemaal de halve wereld af om te staren naar de eindeloosheid van deze kleur blauw. Daarom staan op Bohalista ook altijd bewust reizen en respect voor de aarde centraal.

Als je benieuwd bent naar eerdere samenwerkingen kun je de website bekijken. Als het om een samenwerking gaat staat dat trouwen bij het artikel aangegeven. Ik heb geschreven voor bedrijven in binnen- en buitenland. Voorbeelden zijn Hotel New Yok en Kras, maar ook verkeersbureaus VisitGreece en VisitOman. Daarnaast schrijf ik regelmatig over lifestyle brands. Je vind bijvoorbeeld blogs voor merken zoals CK, HappySoaps en Water-to-Go. Zoals je ziet zijn er dus veel mogelijkheden voor het promoten van jouw dienst of merk, mits er natuurlijk meerwaarde is voor de bezoekers en website.

Lees minder

Statistieken en meer

Als je wilt samenwerken met reisblog Bohalista is het begrijpelijk dat je wilt weten wie de doelgroep is. De meeste bezoekers zijn vanzelfsprekend reisfanaat en natuurliefhebber. Zij vinden het prettig om te ontdekken en ontspannen. Daarom ontsnappen ze regelmatig uit het dagelijks leven. Bijvoorbeeld voor een reis of vakantie. Balans is echter key. Het is daarom niet verbazend dat lezers van Bohalista ook thuis mindful van het leven genieten. De meeste bezoekers zijn trouwens 25+ en vrouw (70%).  

Voor meer statistieken kun je de media kit downloaden.

Lees meer


Als we besluiten om een samenwerking aan te gaan is het belangrijk om te weten dat blogs op Bohalista altijd eerlijk zijn. Dat betekent dat een artikel altijd op basis van eigen mening en ervaring is geschreven. Ik plaats ook geen gastblogs. Artikelen zijn dus altijd zelf geschreven. Daarnaast wordt alle content geoptimaliseerd met behulp van de SEO-plugin Yoast. Een artikel blijft in principe altijd online staan, maar altijd minimaal twee jaar.

Je mag het e-mailadres [email protected] vrij toevoegen perslijsten. Ik ontvang graag informatie over bestemmingen. Ook nieuws over mooie producten zijn welkom. Wil je een persproduct, monster of sample opsturen? Als je zeker wilt zijn van publicatie is het aan te raden om eerst contact op te nemen. Toch vinden we het altijd leuk om post te ontvangen. Je staat dus vrij om iets te sturen naar onderstaand adres:

Zuiderhaaks 43
1132LH Volendam 

 

Lees minder

Uitgelichte samenwerkingen

Where the sky touches the sea, you’ll find me.

Gebruik het contactformulier of het e-mailadres hieronder om contact op te nemen.

    Your name (required)

    Your email (required)

    Subject

    Your message