Individually we are one drop

together we are an ocean.


Samenwerken met reisblog Bohalista

Wil je samenwerken met reisblog Bohalista? Leuk! Bohalista heeft met verschillende bedrijven in binnen- en buitenland samen gewerkt. Onder andere met verkeersbureaus, reis- en hotelorganisaties, restaurants en PR-bureaus, maar ook met lifestyle en fashion brands, zoals met VisitGreece, VisitMalta, VisitOman, Hotel New York, Kras, Boho Bikini’s, Calvin Klein, HappySoaps, Urbanista, Return to Sender en Water-to-Go. 

Duurzaamheid én reizen zijn twee dingen die niet heel goed samen lijken te gaan. Toch kunnen we wel degelijk onze voetafdruk verkleinen als we rekening houden met mensen, natuur en cultuur. Bohalista richt zich daarom op duurzaam reizen, eco-toerisme, wellness, maatschappelijk verantwoorde bedrijven, het ondersteunen van de lokale bevolking en een bewuste en spirituele lifestyle met respect voor het leven.
Informatie voor de media

Uitnodigingen voor events, persbureau aanvragen of informatie over bestemmingen en de nieuwste producten zijn van harte welkom. Het emailadres: [email protected] mag vrij worden toegevoegd aan perslijsten. Tevens mogen persproducten, proefmonsters en samples om te testen altijd vrijblijvend worden opgestuurd naar:

Zuiderhaaks 43
1132LH Volendam

Wil je zeker zijn van een plaatsing, mail dan eerst even om afspraken te maken voor een samenwerking met reisblog Bohalista.

VOOR MEER INFORMATIE KUN JE EEN MAIL STUREN NAAR [email protected], CONTACT OPNEMEN VIA HET CONTACTFORMULIER OF DE MEDIA KIT DOWNLOADEN.


Samenwerkingsvormen

Er zijn verschillende vormen voor het onder de aandacht brengen van uw bestemming, accommodatie of activiteit. Ik sta open voor persreizen, het testen van accommodaties, eetgelegenheden en ervaringen. Maar ook voor andere ideeën die meerwaarde hebben voor onze bezoekers en passen bij Bohalista. Voorkeur gaat uit naar duurzame samenwerkingen en langdurige relaties.

Ook zijn er mogelijkheden tot advertorials, product reviews, barter deals en winacties, mits deze bij Bohalista passen. Bohalista plaatst onder andere artikelen over ecologische producten en duurzame gadgets voor op reis. Evenals over natuurlijke cosmetica en huidverzorging, maar ook fair fashion en groene interieur accessoires. Het is belangrijk dat er een link naar reizen is, maar centraal staat altijd respect voor de aarde en het milieu. 

Een artikel blijft minimaal twee jaar, maar meestal gewoon altijd, online staan. Uiteraard wordt er standaard een link naar elk artikel op de social media kanalen gedeeld. Daarnaast wordt met behulp van de SEO-plugin van Yoast tevens de SEO zoveel mogelijk geoptimaliseerd. Ik doe niet aan gastblogs en plaats alleen eigen content. Product- en promotieblogs zijn altijd eerlijke artikelen, op basis van eigen mening en ervaring.


Bezoekers en statistieken

Bohalista is een snelgroeiende reisblog die zich focust op duurzaam en ecologisch reizen. Steeds meer mensen wijken af van de gebaande paden en zijn op zoek naar authentieke ervaringen en verbinding met de natuur. Veel lezers zoeken daarom naar tips om verantwoord te reizen en een steentje bij te dragen aan een betere wereld. Daarnaast zoeken zij ook naar inspiratie om mindfulness toe te passen in het dagelijks leven.

Immers is het niet alleen van toegevoegde waarde dat je groen op reis gaat, maar ook dat je bewust bezig bent als je thuisblijft. Dat is namelijk juist waar de positieve effecten het meest gewenst zijn voor een lang, gelukkig en gezond leven! Ik ben trots om te kunnen zeggen dat het bezoekersaantal van Bohalista compleet organisch groeit. De meeste lezers zijn, vanzelfsprekend, reisfanaten en natuurliefhebbers.

Daarnaast zijn deze mindful-levensgenieters ook gezonde fijnproevers en enthousiastelingen van groen wonen, experts op het gebied van duurzame beauty en fashion en frequente bezoekers van sauna en wellness. Over het algemeen hebben zij iets meer te besteden dan gemiddeld, terwijl zij zich meer bewust zijn van hun uitgaven. Kwaliteit en duurzaamheid staan hierbij voorop. Het grootste deel van de bezoekers is 25+ en vrouw (70%).
Ps

I love to hear from you in any case! Just don’t forget to send your mail along with lots of love and some magic sparkles!

    Your name (required)

    Your email (required)

    Subject

    Your message