Wishlist March: I have spring fever!

15 March

Ik heb zoveel zin in de lente! Ik kan echt niet meer wachten tot het officieel lente is. Hier hadden we al een hele warme week in januari met heel veel zon en hoewel het afgelopen maand een paar keer slecht weer is geweest, heb ik mijn winterjas niet meer aangehad. Lammetjes en pulletjes zal ik helaas niet zin en bloesemknoppen aan de bomen kan ik ook wel vergeten, maar de zon die maakt gelukkig een hoop goed! En we hopen dit voorjaar naar Nederland te komen, dus misschien komt het met alle babydieren ook nog in orde haha. Het is dus niet gek dat Wishlist March: I have spring fever, als thema heeft!

Chanel – Tasche Boy zonnebril
Deze mooie zonnebril van Chanel. Zonder prijskaartje, dus dat zegt denk ik wel genoeg, haha!

Nike – Nike Air Force Mid ’07 Leather High-Top Sneakers
Weer schoenen. Ik vind deze Nike Air`s dan ook wel erg gaaf moet ik zeggen, 156 dollar bij My Theresa>, maar het feit alleen al dat ik geen uggs meer aanhoef en weer lekker op sneakers kan lopen vind ik erg fijn!

Marc Jacobs – Lust For Lacquer – Lip Vinyl
Kijk deze kleur dan! Lekker roze. Echt een zomerkleurje. Weg met al die donkere tinten en weer lekker roze, oranje en rood smeren, yeah! Deze mooie lipgloss kost 28 dollar en is van Marc Jacobs.

Verse bloemen
En lammetjes, kuikentjes, de geur van gemaaid gras, veulentjes, zon, shorts, het gefluit van de vogeltjes in de ochtend, vers seizoensfruit, open ramen (okay, die staan hier overdag al open vanaf januari, eigenlijk mag ik niet klagen..), minder lagen kleding, vrolijkere mensen en, en, en..

Wat staat er op jouw wishlist march?

Facebook Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.