Tien dingen waar ik dankbaar voor ben!

Dit blog heeft verder weinig tekst en uitleg nodig, want volgens mij spreekt bovenstaande afbeelding. met tien dingen waar ik dankbaar voor ben, wel voor zich. Het is belangrijk om dankbaar te zijn in het leven. Voor de dingen die je wel en voor de dingen die je niet hebt. Voor het feit dat we leven, dat we kunnen leven en voor alles wat we van het leven leren. Ik zou zo een hele waslijst kunnen schrijven. En natuurlijk ben ik ook ontzettend benieuwd naar de kleine dingen waar jullie dankbaar voor zijn! Laat het zeker even weten in de comments.

Het is belangrijk om te kijken naar de dingen die het leven mooi maken en onthouden dat het de kleine dingen zijn die ertoe doen. We mogen af en toe best even stil staan bij deze dingen die ons gelukkig en blij maken. Van positief denken wordt je een gelukkiger mens. En als je jezelf blij en positief voelt, wordt je leven ook leuker en fijner. Dus als je even niet zo lekker in je vel zit, of het eventjes allemaal niet meer ziet zitten, probeer dan eens te bedenken waar je blij en gelukkig van wordt. Maak even vijf minuten tijd en ga rustig zitten. Schrijf vervolgens op waar je dankbaar voor bent of maak een lijstje van positieve dingen. Denk aan gebeurtenissen die jouw een fijn gevoel geven of waar je van geniet. Maak een lijst zolang als je wilt, hoe meer hoe beter. Ik snap dat niet iedereen dat even makkelijk vind om te doen, zeker niet als je last van een dipje hebt. ,aar probeer om in ieder geval tien dingen te bedenken. Je zult zien dat je daar vanzelf van opvrolijkt!

Waar ben jij dankbaar voor?

Facebook Comments

3 Comments

  • * voor het heerlijke weer van gisteren * voor het wondertje dat in mij groeit * voor mijn lieve broertje en zusje die mij gisteren hebben bezocht * voor het bed waar ik vannacht heerlijk in heb geslapen * voor de pannenkoeken die ik nu ga bakken :D

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.