Tien dingen waar ik blij van word!

Dit heeft verder geen toelichting nodig toch? Dingen waar ik blij van word? Gelukkig van heel veel dingen. Ik zou zo een hele waslijst kunnen schrijven. ‘Geluk zit in de kleine dingen’ is een gezegde dat je niet voor niets bijna dagelijks hoort. Vrolijke muziek verbeterd onze stemming aanzienlijk. En ook een simpel complimentje of foto van een schattige puppy kan ons humeur instant verbeteren. Vandaag deel ik graag de tien dingen waar ik blij van word! Gewoon, random. Zoals zand tussen mijn tenen voelen en de geur van pas gewassen was die overal in huis blijft hangen. Heerlijk!  En natuurlijk ben ik ook ontzettend benieuwd naar de kleine dingen waar jullie blij van worden! Laat het zeker even weten in de comments. Daar word ik namelijk best een beetje blij van!

Het is belangrijk om te kijken naar de dingen die het leven mooi maken en onthouden dat het de kleine dingen zijn die ertoe doen. We mogen af en toe best even stil staan bij deze dingen die ons gelukkig en blij maken. Van positief denken wordt je een gelukkiger mens. En als je jezelf blij en positief voelt, wordt je leven ook leuker en fijner. Dus als je even niet zo lekker in je vel zit, of het eventjes allemaal niet meer ziet zitten, probeer dan eens te bedenken waar je blij en gelukkig van wordt. Maak even vijf minuten tijd en ga rustig zitten. Schrijf vervolgens op waar je dankbaar voor bent of maak een lijstje van positieve dingen. Denk aan gebeurtenissen die jouw een fijn gevoel geven of waar je van geniet. Maak een lijst zolang als je wilt, hoe meer hoe beter. Ik snap dat niet iedereen dat even makkelijk vind om te doen, zeker niet als je last van een dipje hebt. ,aar probeer om in ieder geval tien dingen te bedenken. Je zult zien dat je daar vanzelf van opvrolijkt!

Welke dingen maken jou blij?

Facebook Comments

2 Comments

  • wakker worden omdat ik uitgeslapen ben en niet omdat de meeuwen of duiven me wakker kwaken of omdat de zon in mijn ogen schijnt hahaha.
    verder ben ik vaak gelukkig als ik in mijn huis zit en om me heen kijk wat we het toch leuk ingericht hebben. en vandaag word ik toevallig blij van de gedachte dat ik morgen jarig ben :)

    • Ik bedoel natuurlijk ook wel als ik uitgeslapen ben, haha Niet als ik nog in een diepe slaap ben en het gefluit meer als gekrijs aanhoort! Happy birthday!!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.