Landen top tien: waar ik op een dag naartoe wil reizen

Turks en Caicoseilanden

Mijn absolute nummer een droomreis. Palmbomen, witte zandstranden, prachtig koraal in een turquoise zee.Kom op zeg, wie ziet zichzelf hier nu niet in de zee dobberen?

Ecuador

Het veelzijdige Ecuador met haar prachtige Galapagos eilanden. Vulkanen, watervallen, de amazone en de talloze dieren die in Ecuador voorkomen lijken me gewoon geweldig om mee te maken.

Myanmar

Ik heb een grote fascinatie voor Myanmar, het lijkt me zo bijzonder om hier te reizen voordat het massatoerisme zich hier heeft ontwikkeld.

Jamaica

Aruba, Jamaica ooo I wanna take ya
Bermuda, Bahama come on pretty mama

Ik houd van zon, zee en strand en vroegerdroomdeikervanomooiteensopeenonbewoondeilandaantespoelen. Aan te spoelen ja, ik dacht namelijk dat ik Ariel haar zusje was. De gehele Cariben lijken me geweldig, maar in het bijzonder Jamaica met haar relaxte sfeertje.

Oezbekistan

Waarschijnlijk denk je nu alleen maar huh. Ik ook. Maar ik wil op fotoreis naar Oezbekistan. Echt onder leiding van een professioneel fotograaf. Lijkt me gewoon geweldig. Alleen die reizen zijn helaas ongelofelijk duur. Maar wie weet, ooit..

Mongolië

Tja, what can I say? Echt prachtig gewoon. Ik denk dat bovenstaande beelden meer dan duidelijk maken waarom ik naar Mongolië wil.

Syrië

Beetje moeilijk om hier iets te schrijven, gezien de situatie van Syrië. En misschien kan ik er wel helemaal nooit naartoe. Maar man, wat was/is dit een prachtig land zeg.

Filipijnen

Ik ben al jaren verliefd op deze prachtige eilanden archipel en je mag me vannacht best wakker komen maken om me te verrassen met een reisje hoor. Lekker eiland hoppen! En een duik nemen met walvishaaien.

Zuid-Afrika
Dit spreekt toch voor zich? Wie droomt er nou niet van om op een dag naar Zuid-Afrika te gaan.

The rest of the world

Sorry, maar ik kon echt niet meer kiezen. Ik wil namelijk ook nog naar Jemen, Namibië, Georgië, Sierra Leone, Marokko, Noorwegen, Argentinië, Madagaskar, IJsland, Mexico, Nepal, Papuanieuw Guinea, Iran, Jordanië, Guatemala, Nicaragua, Costa Rica, Brazilië, Cuba, Haïti, Madagaskar, Mozambique, Kenia, Tanzania, Israël, Griekenland, Ethiopië, Maldiven, en, en, en, en, en ook nog rondreizen door de VS. Heel veel dus.

Ben jij wel eens in een van mijn top tien-honderd landen geweest? En wat is jouw top tien van landen die je ooit eens zou willen bezoeken? Lees hier ook mijn top tien van steden die ik graag nog eens wil aandoen.

Facebook Comments

3 Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.