Happiness TAG: het zijn de kleine dingen in het leven

We weten allemaal dat ik ervan houd om tags in te vullen, maar deze tag die in het teken van happiness staat was toch wel bijzonder leuk. Het zijn de kleine dingen in het leven die je gelukkig maken en het is goed om daar af en toe bij stil te staan. Tijdens het invullen van de Happiness TAG was ik me daar heel bewust van. De tag is niet alleen leuk om te beantwoorden als je een blog hebt, maar ook gewoon om jezelf even te herinneren aan een beetje positiviteit.

Van welk eten word je blij?
Hm. Ik word van eten in het algemeen heel blij. Ik houd van eten en kan er echt van genieten. Maar echt gelukkig word ik van pizza. Van een echte Italiaanse pizza. Het liefst eet ik een pizza bianca ai quattro formaggi, margarita, marinara, napoletana of diavola. Bijna allemaal lekker simpel en traditioneel zoals je kunt zien. Ook word ik heel blij van chocolade. Het enige nadeel hiervan is dat ik mezelf niet zo goed kan beheersen. Ik vind dat een beetje zonde van de chocolade, haha, en meestal heb ik nadat ik ik alles naar binnen heb zitten schransen een beetje een verdrietig gevoel. Oh, en tosti`s uit de pan maken me ook ontzettend blij. Oh, ik ben een pizza tonno e cipolla vergeten te vermelden. Gefrituurde inktvis weet mijn humeur trouwens ook aardig positief te beïnvloeden. En mokkataart. Oh, en patat van Manneke Pis in Amsterdam.

Welke film maakt je vrolijk?
Ik weet niet zo goed hoe ik deze vraag moet interpreteren. Ik word niet echt vrolijk van films volgens mij. Alhoewel, ik vind het heerlijk om een film te kijken als ik een beetje down ben. Trainwreck vond ik een grappige film, maar ik kan me niet herinneren dat ik hier vrolijk van werd. Nee, films maken mij niet vrolijk. En ik heb ook geen favoriete films, dus die kan ik hier ook niet schrijven.

Omschrijf de mooiste en leukste reis die je gemaakt hebt.
Jeetje, wat een moeilijk vraag! Al mijn reizen waren mooi, leuk en bijzonder en ik hoop er nog heel veel te mogen maken. Maar als ik echt moet kiezen.. even denken.. hmm.. De reis naar Oman in het bijzonder was prachtig mooi denk ik. Dat land is zo ontzettend puur en rauw, ik vond het heel indrukwekkend.

Welk kledingstuk maakt je happy?
Ik word ontzettend blij van mooie lingerie, baggy broeken, panty`s, mooie jurkjes en vesten met driekwart mouwen, maar het allerliefste zou ik de rest van mijn leven in pyjama`s en joggingspakken doorbrengen.

Welke mensen heb je het liefste om je heen?
Het allerliefst ben ik samen Nevzat en mijn broer. Wij hebben een bijzonder goede band en daar zijn we ons beide heel bewust van. Ik weet dat dit voor veel mensen helemaal niet zo vanzelfsprekend is, dus ik waardeer het des te meer. En Nevzat.. tja hij is gewoon de liefde van mijn leven en mijn beste maatje. Ik zou heel graag samen met Nevzat, Nando en zijn vriendin op reis willen. Een road-trip met een camper door de VS, dat lijkt me zo tof, haha. Nevzat zegt wel eens dat Nando zijn vriendin dat misschien helemaal niet wilt en de band tussen mij en Nando misschien veranderd door zijn relatie, maar daar kan ik me absoluut niets bij voorstellen. Ik heb de allerleukste broer van de wereld en hoewel zijn relatie nog pril is, mag ik zijn vriendin ook heel graag dus dat komt vast wel goed.

Van welke beauty producten word jij blij?
Een mooie, matte lipstick in een rood of berry. Het liefst een die makkelijk aan te brengen is en lang blijft zitten. Ook het ontdekken van fijne skincare producten maakt mij heel blij.

Wat is jouw gelukkigste herinnering?
Ik heb werkelijk geen idee wat ik hierop kan antwoorden. Er is wel een grappige herinnering waarbij ik letterlijk moet huilen van het lachen als ik eraan terug denk. Echt serieus, het is zo grappig dat ik nu als een idioot achter m`n laptop zit te lachen. Ik denk niet dat de persoon in kwestie er blij van wordt als ik de herinnering hier zo openbaar deel, maar zonder naam moet kunnen toch? Jaren geleden waren we op vakantie en gingen we gezellig uit eten. Bij gebrek aan andere restaurants en met heel veel trek kozen we uiteindelijk voor een nogal chique restaurant. We waren hier totaal niet op gekleed natuurlijk en het was er ontzettend druk dus we zaten er nogal ongemakkelijk bij. Zei ik al dat het echt ontzettend druk was? Halverwege het eten moest de persoon ineens naar het toilet. Echt heel nodig zeg maar. De persoon kon ten eerste het toilet niet vinden en trok tijdens het zoeken best veel aandacht van de andere gasten. Afijn, toilet gevonden en toen niets. Het duurde echt heel lang voordat deze persoon terug kwam, we begonnen ons serieus bijna zorgen te maken. Maar toen de persoon terugkwam, toen… hing er een rol wc papier uit de broek! HAHAHAHA. Het was echt precies net zoals in de film en ik heb zo ontzettend gelachen. En de rest van de gasten ook. HAHAHAHA. Over toiletten gesproken.. ik heb zelf ook een heel beschamende en grappig situatie meegemaakt. Toen ik in Afrika was hadden we echt dagenlang niet fatsoenlijk gegeten. Mijn stoelgang hield er geloof ik helemaal mee op en ik ben dagenlang niet naar het toilet geweest voor een grote boodschap. Toen we op een avond een pizzeria hadden gevonden besloten we dan ook om het ervan te nemen. Een lege portemonnee en vijf minuten later zaten we zo ontzettend vol dat we niets meer konden bewegen. We besloten om nog wat te drinken te bestellen en gebruik te maken van wifi, want internet hadden we ook ontzettend gemist. En toen moest ik ineens naar het toilet voor een grote boodschap. Het enige probleem was dat het toilet zich midden in het restaurant bevond. We waren immers in Afrika en het was allemaal niet zo luxe. Helaas kon ik echt niet meer wachten en ging ik dus met mijn telefoon en wifi naar het toilet. Ik voelde me zo ontzettend opgelucht en het hele restaurant heeft dat geweten. Het feit dat m`n vriendin zat te appen dat iedereen kon meegenieten zorgde er alleen maar voor dat ik tijdens mijn toilet bezoek ook nog eens keihard moest lachen en het alle geluiden die uit het kleine hokjes kwamen nog erger werden. Met het schaamrood en een gezicht vol tranen zijn we daarna dan ook letterlijk weggevlucht. Maar grappig was het wel, haha.

Van welke muziek word je blij?

Aruba, Jamaica, ooh I wanna take ya
Bermuda, Bahama, come on pretty mama
Key Largo, Montego,
baby why don’t we go,
Jamaica

Het nummer ‘Kokomo’ van de Beach Boys.. Ik word hier toch wel bijzonder vrolijk van hoor..

Wat doe jij op dagen als je down bent om je weer happy te voelen?
Meestal trek ik me terug in een pyjama, met iets lekkers en heel veel series en films.

Waar ga jij nog heel blij van worden komend jaar?
Dit jaar staat er een bruiloft op de planning van een van de meest bijzondere personen die ik ken. Ik was zo ontzettend blij toen ze me dit nieuws vorig jaar vertelde en ik kan echt niet wachten. Volgens mij wordt het echt een geweldig dag vol vrolijkheid, liefde, lachen, blije mensen en geluk ♥

De vragen
Van welk eten word je blij?
Welke film maakt je vrolijk?
Omschrijf de mooiste en leukste reis die je gemaakt hebt.
Welk kledingstuk maakt je happy?
Welke mensen heb je het liefste om je heen?
Van welke beauty producten word jij blij?
Wat is jouw gelukkigste herinnering?
Van welke muziek word je blij?
Wat doe jij op dagen als je down bent om je weer happy te voelen?
Waar ga jij nog heel blij van worden komend jaar?

Facebook Comments

1 Comment

 • 1. stamppot rauwe andijvie, capucijners met spek, allerlei soorten pasta en Frutta di
  mare enzv.enzv……..
  2. geen films waar ik vrolijk van wordt, kan wel helemaal in een deuk van malligheid
  liggen.
  3. Bella Italia, helemaal rondom en de eilanden hebben mijn hart gestolen, maar een
  van de mooiste en indrukwekkendste reizen was naar Oman! inderdaad heel
  jammer dat het nu zo gepromoot wordt voor het massa tourisme.
  4. alles waar ik me goed in voel……
  5. Mijn maatje (nog steeds) en van mijn zoon wordt ik altijd heel blij!
  6. Alles van Chanel, Dior en Sissley maakt mij happy…..
  7. Met mijn Opa naar de Waal, boten kijken en luisteren naar zijn verhalen…..
  8. Zucchero!!!!! kan niet wachten op zijn concert in Verona
  9. van nare arrogante agressieve mensen,ongeinteresserde, jaloerse mensen en
  mensen die nooit eens blij voor je kunnen zijn. Daarintegen wordt ik dan wel
  weer blij van lachende vrolijke mensen.
  10. van al onze reisjes en in september mijn feestje bij Zucchero!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.