Mijn tien favoriete producten voor op reis!

Er zijn van die producten die je nodig hebt op reis en producten die je graag meeneemt op reis. Producten waarvan je niet zonder kunt als je op reis gaat. Vandaag heb ik mijn tien favoriete producten voor op reis verzameld. Alhoewel, echt favoriet zijn ze niet allemaal. Het zijn meer producten die ik bij elke reis bij mij heb, ongeacht de bestemming. Uiteraard ben ik ook benieuwd naar jouw favoriete producten, dus laat het me zeker even weten in de comments!

Mijn camera’s

Zonder mijn camera’s hoef ik sowieso niet op vakantie. Het is wel eens gebeurd dat ik een dagje mijn camera ben vergeten en dan is eigenlijk mijn hele dag verpest. Ik vind foto`s maken op vakantie zò belangrijk. De mooiste en bijzonderste ervaringen heb ik meegemaakt tijdens mijn reizen en ik vind het zo fijn dat je dit later altijd nog kunt bekijken. Herinneringen ophalen aan foto`s, er is niets fijner dan dat. Daarnaast kan ik ook helemaal gelukkig worden van een mooie foto. Ik heb een Canon EOS 400D, een Canon Powershot SX150 en een Polaroid 300 Instant die ik altijd bij me heb.

Havaianas

Al is dit niet alleen perse op reis, maar de hele zomer. Ik loop wat af op Havaianas! Ik vind ze zo comfortabel dat het bijna absurd is. Ik zie zo vaak leuke slippers, sandalen en zomerschoenen, maar ik verkies mijn Havaianas boven alles. Ik heb zelfs twee paar met steentjes zodat ze ook onder een iets nettere outfit passen. Ik zei toch: bijna absurd.

Mijn laptop

Dit lijkt me logisch, haha. Ik kan echt niet zonder mijn laptop op reis! Mijn laptop bevat zo ongeveer mijn hele leven en ik heb hem altijd nodig. Voor zowel mijn werk als privégebruik. Vroeger had ik zo`n mini-laptop, maar op de een of andere manier kan ik daar gewoon niet aan wennen. Ik vind het niet fijn werken en dus sleep ik overal waar ik ga maar gewoon mijn hele laptop mee.

NO-AD Zonnebrandcremè

Hoewel ik nauwelijks tot niet verbrand, vind ik een goede bescherming voor huid en haar heel belangrijk. De producten van NO-AD behoren absoluut tot mijn favoriete zonneproducten. NO-AD heeft namelijk een uitgebreid en super betaalbaar assortiment en is niet op dieren getest. Lees ook mijn NO-AD Zonnebrandcremè SPF 30 Sun Protection review.

KEUNE Color Sun Sublime Oil

De zon en zee drogen je haar heel snel uit en kunnen vooral tijdens een strandvakantie behoorlijk wat extra verzorging gebruiken. Maar voorkomen is beter dan genezen en dus vind ik een goede bescherming belangrijk. Dit is een beschermende olie factor 8 voor haar en huid met UV-filters, Vitamine E en vochtherstellers. Hoewel ik er niet zo van overtuigd ben dat dit product ook heel goed is voor mijn huid, is werkt het fantastisch voor mijn haar, maar ik ben dan ook een groot Keune-fan.

Anti-muggenkit

Ik ben gezegend met een allergie voor muggenbeten. Ik ben ook gezegend met een enorme aantrekkingskracht voor muggen. Ik wordt dus werkelijk lek geprikt zodra ik ergens ben waar een mug in de buurt is. Het is echt ongelofelijk. Ooit, in Italië, had ik na een nachtje wel achtenveertig muggenbeten op alleen mijn benen. Niet zo erg, als ik daarna niet van die ongelofelijke, grote bulten krijg met een allergische reactie. Juk! Ik ga dus nergens heen zonder een kit met onder andere anti-muggenspray en een after-bite. En pleisters, vape and so on..

Hydraterende crème

Door de zon droogt je huid uit, maar ook van het vliegen! Daarom heb ik altijd een kleine tube hydraterende crème bij me om mijn huid net dat beetje extra verzorging te geven.

Kofferweegschaal

Ik heb er nogal een handje van om teveel aan bagage te creëren. Ik weet niet precies hoe ik het doe, maar ik heb werkelijk altijd en overal waar ik ga een teveel aan kilo`s. Gelukkig ben ik inmiddels heel goed in puzzelen geworden en weet ik mijn bagage altijd goed te verdelen over mijn koffers, zakken en wat ik aantrek, haha. Maar zonder kofferweegschaal zou dit me echt niet lukken. Een ideale uitvinding vind ik het!

Verzameling zonnebrillen

Ik kan het echt niet helpen. Ik ben een van die mensen die altijd een zonnebril op zijn of haar neus heeft. Niet omdat ik dat nou zo ontzettend stoer vind staan of omdat ik iets wil uitstralen zoals mensen nog wel eens denken, maar omdat ik ontzettend hoofdpijn van fel licht krijg. En aangezien ik graag van mijn tijd geniet en mijn tijd liever niet op bed doorbrengt, heb ik altijd een zonnebril op. That`s it. Niet dat ik dat nou zo erg vind hoor, want ik heb ook een grote liefde voor zonnebrillen. Op mijn lijstje staat al jaren de perfecte, zwarte zonnebril van Chanel. Een keer heb ik deze gevonden, maar toen vond ik hem te duur en heb ik hem dus niet aangeschaft. Sukkel dat ik ben heb ik ook nooit het model opgeschreven. Maar, ik dwaal af. Zie je: liefde voor de zonnebril. Ik neem altijd minimaal drie zonnebrillen mee; een zwarte, een bruine en een gekleurde. Zo kan ik afwisselen en matcht mijn zonnebril altijd bij mijn outfit!

Mijn paspoort en pinpas

Ja, duhh. Ik hoor het je denken, haha. Maar ik kwam nu eenmaal moeilijk tot tien en dit zijn toch twee dingen die van levensbelang zijn als je op reis gaat. Ik bedoel, je zult ze maar vergeten. Nou, daar sta je dan. Ik ben trouwens altijd mijn paspoort kwijt net voordat ik op reis ga. En het zorgt altijd weer voor paniek in de confetti fabriek. Hebben jullie hier ook wel eens last van?

Zonder welke producten ga jij niet op reis?
Facebook Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.