Rituals Jasmine Delight Tea is heerlijk verkwikkend!

Rituals Thee Jasmine Delight

Rituals Jasmine Delight

Het is geen geheim dat ik een koffieleut ben. Alhoewel.. koffieleut is nog zachtjes uitgedrukt. Ik ben serieus verslaafd. Nadat ik mee heb gedaan aan de I Love Sleep Challenge ben ik serieus minder koffie gaan drinken en eerlijk gezegd is het niet makkelijk geweest. Toch is het me gelukt en drink ik nu gemiddeld 1 à 2 kopjes koffie (espresso) per dag. Sindsdien drink ik steeds meer thee. Ik woon natuurlijk ook wel echt in het land van de thee, dus ik begin nu ook steeds meer op een Turk te lijken met al dat theeleuten. Al moet ik eerlijk zeggen dat ik niet zo`n fan ben van de hele dag hete, zwarte thee uit kleine glaasjes drinken. Doe mij maar een hele grote mok met lekkere groene thee, kruidenthee of thee met een fruitig smaakje dat ik lekker kan laten afkoelen tot het punt waarop je het eigenlijk niet meer zou moeten drinken. Heerlijk! Ik ben de laatste tijd dus steeds meer aan het experimenteren met thee en toen ik de Rituals Jasmine Delight Tea kreeg vond ik dat dus alles behalve vervelend.

Rituals Tea Jasmine Delight

Thee Rituals Jasmine Delight

Rituals Jasmine Delight Green Tea

Jasmine Delight is een groene thee met, je raad het al, jasmijn. Groene thee bevat veel gezonde eigenschappen, mede omdat het een natuurlijke bron van anti oxidanten is. De Jasmijnbloem geeft de thee een verkwikkend aroma en een delicate smaak. De thee is 100% natuurlijk en bevat niets meer dan groene thee en jasmijn. De smaak is heel licht en fris. Een beetje zoet en ergens proef je ook een klein beetje bitter. De jasmijn proef je goed door de groene thee heen, maar is totaal niet overheersend. Het is echt een heerlijke, frisse en verkwikkende thee. Ik vind Jasmine Delight ideaal voor de dip van vier uur ‘s middags. Je wordt er namelijk echt een beetje wakkerder van. En daarbij is de smaak van deze Oosterse thee gewoon heel lekker.

Tea Rituals Jasmine Delight

De Rituals Jasmine Delight Tea zit in een prachtig luxe doosje. Het is echt een mooie, luxe verpakking en hierdoor niet alleen geschikt om jezelf mee te verwennen, maar ook nog eens hartstikke leuk om cadeau te geven. Ik geloof overigens dat de print op de bovenkant van het doosje onlangs vernieuwd is. Ik was heel benieuwd naar de Jasmine Delight, want ik had nog nooit eerder thee van Rituals gedronken, maar toch heb ik het gepresteerd om nog twee weken te wachten. Ik vond het namelijk zonde om het doosje te openen, zo mooi vind ik deze verpakking! Een doosje kost 4.50 euro en bevat twintig piramide theezakjes.

Facebook Comments

3 Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.