De zomer TAG: elf leuke en zomerse vragen!

De zomer is toch wel mijn favoriete seizoen denk ik. Ik kan echt zo ontzettend genieten van de zon en ben ervan overtuigd dat we in Nederland een tekort een zon, en dus ook veel vitamines, hebben. Oh, en energie! Want dat krijg je ook van de zon. Maar goed, ik dwaal af. Je bent hier natuurlijk om de ‘Zomer TAG’ te lezen, een zomerse tag vol nog zomerse vragen!

Wat is het ultieme zomergevoel?

Dat is toch wel genieten van de warme zonnestralen op mijn huid, met uitzicht op de zee en zand tussen mijn tenen. Of het moment dat je na een lange en koude winter, voor de eerste keer weer in de zee duikt! Het liefst heb ik een combinatie van deze twee natuurlijk: lekker zonnen op het strand en af en toe een verfrissende duik in helderblauw water! En dan onder het zand in je hotel komen om onder een koude douche te springen.. heerlijk!

Van welke temperaturen hou je?

Een graad of 30 mag het toch wel zijn van mij, het liefst met volop zon. Maar dan wel een land wat ook volgens deze temperaturen leeft, met een zuidelijk temperament. Want in Nederland zijn dergelijke temperaturen echt killing!

Wat is je favoriete zomervakantie herinnering?

Ik kan niet kiezen! Van de zaterdagen die we vroeger op het Twiske doorbrachten, tot het jaar dat ik in Viareggio in Italië woonde.. Van de zomers die ik in Italië heb doorgebracht heb ik überhaupt veel mooie herinneringen, maar ook mijn eerste echte vakantie buiten Europa, naar Tunesië, heb ik prachtige herinneringen. Ik kan echt niet kiezen!

Thuis blijven of op vakantie gaan?

Nou, wat denk je zelf? Het liefst ben ik een permanente nomad, dude! Al is reizen natuurlijk anders dan op vakantie gaan, maar dan nog. Ik vind het sowieso nodig om minimaal een keer per jaar, minstens een weekje op ‘rust’ vakantie te gaan. Zodat je lekker kunt ontspannen en bijkomen. Het is niet alleen lekker, maar gewoon echt nodig. Ik merk dat ook echt nu ik al zolang niet op vakantie ben geweest, ik ben er zo ontzettend aan toe om gewoon even een weekje helemaal niets te doen. Even helemaal nergens aan denken, geen zorgen, geen stress. Niets moeten en alleen maar relaxen..

Waar denk je aan bij het woord zomer?

Aan een tropisch eiland! Of in ieder geval toch wel aan het strand..

In de zomer maak je mij gelukkig met…. ?

Eigenlijk het meeste met lange, zonnige dagen aan het strand of in een boot op zee! Ik vind het echt zo heerlijk om mijn dagen aan zee door te brengen, het liefst wil ik ook echt direct aan zee wonen en een eigen zeilboot hebben.

Wat is je favoriete zomerse uitstapje?

Rara.. een dagje naar het strand! Verrassend he?

In de zomer kan ik niet zonder… ?

Mijn zonnebrillen en Havaianas. Echt niet gewoon, deze items maken het leven zo veel comfortabeler.

Beste zomerbestemming?

Zeg maar zo`n beetje alles behalve Nederland? En alles behalve andere laaggelegen landen natuurlijk.. Ik weet het niet hoor, zolang er maar zon, zee en strand is! En het liefst ook lekker eten.

Het lekkerste zomerse gerecht?

Een grote schaal groene salade met tonijn, ui, tomaat, mozzarella en olijfolie! Echt zo lekker. En dan het liefst geserveerd met lekker, bruin brood.

Wat zijn je zomerplannen?

Wij hebben helaas geen zomerplannen in de zin van op vakantie gaan! Maar ik woon op vijf minuten lopen en dit is onze eerste zomer in Bulgarije, dus concrete plannen zijn denk ik ook nog nodig! Ook hebben we een bruiloft op de planning staan, waar ik al eerder over schreef in ‘Leuke, originele ideeën voor een vrijgezellenfeest voor de bruid ‘ en waar ik ontzettend naar uitkijk!

Wat zijn jouw plannen voor deze zomer? Laat het weten in de comments.
Facebook Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.