Heb jij al vakantieplannen gemaakt voor deze zomer, of misschien later dit jaar? Of heb je een verre reis op de planning staan? Ik vind het heerlijk om te reizen, maar af en toe ben ik zo toe aan een vakantie. Dan wil ik twee weken lang niets doen, behalve luieren op het strand of aan het zwembad. Ik verlang dan naar niets meer dan een bikini, de zon en een cocktail in mijn hand. Gewoon even onbezorgd niets doen en nergens aan denken. En hoewel ik geen voorstander van all-inclusieve vakanties ben, wil ik dat dit soort vakanties toch zo eenvoudig en goedkoop mogelijk zijn. Gelukkig kun je bij VakantieViking eenvoudig de beste vakantie aanbiedingen vinden. Op deze website kun je namelijk zelf de periode, de tijdsduur, het budget en eventueel het land kiezen, waarna je de beste vakanties te zien krijgt die bij jouw wensen aansluiten.

De beste vakantieaanbiedingen van VakantieViking

Tip: VakantieViking voor de beste vakantie aanbiedingen

Aanbiedingen passend bij jouw wensen

Op dit moment staat er bijvoorbeeld een vakantie naar Marmaris, in Turkije van acht dagen voor slechts €199 euro op de website. Hierbij is verblijf en vervoer inbegrepen! Je verblijft zelfs in een 3 sterren appartement op maar vierhonderd meter bij het strand vandaan. En zo staan er dus nog veel meer goedkope vakanties op! Bijvoorbeeld een all-inclusive reis naar Egypte, met verblijf in een luxe 4 sterren resort met waterpark. Of wat denk je van acht dagen genieten op bijvoorbeeld het eiland Kos, voor nog geen honderdvijftig euro per persoon? Als je wat meer budget hebt, staan er ook leuke aanbiedingen op voor reizen naar verre bestemmingen. Bijvoorbeeld een groepsrondreis ‘Highlights of Sri Lanka’ van zestien dagen voor €749 euro per persoon, inclusief vlucht, overnachtingen en Nederlandse reisleiding! Er komen eigenlijk alleen nog kosten voor eten, drinken en eventuele excursies bij.

Bij VakantieViking vind je de beste vakantie aanbiedingen

Eenvoudig zoeken bij verschillende aanbieders

Je kunt op de website van VakantieViking dus echt veel leuke vakantie aanbiedingen vinden. Van driedaagse wellness vakanties in eigen land tot rondreizen, cruises en kampeervakanties; er is voor iedereen iets wils. Bovendien kun je eenvoudig zoeken door middel van de handige zoekfunctie. Kies zelf de periode, je budget en eventueel ook naar welk land je wilt. Ook kun je zoeken op bijvoorbeeld alleen stedentrips, vliegtickets of cruises. Zo vind je makkelijk vakanties die het beste bij jouw persoonlijke wensen aansluiten en ben je verzekerd van een goede deal. Bovendien zijn er iedere dag nieuwe aanbiedingen van verschillende aanbieders te vinden. Het loont dus zeker de moeite om deze website op te slaan in je favorieten en regelmatig een kijken te nemen!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.