ZenzTherapy Sexy Beach Zero Natural Seamist & Saltwater Cream

ZenzTherapy Copenhagen Kapper

ZensTherapy Beach Look

Mijn favoriete Disneyfilm is Ariel en het liefst had ik zelf ook een zeemeermin willen zijn. Man, wat houdt ik toch van de zee. En de zon, en het strand. Zand tussen je tenen, zout op je huid, er is niets fijner dan dat. Misschien dat ik daarom ook zo dol ben op beachspray`s, iets wat blijkbaar niet geheel onopgemerkt is gebleven. Van ZenzTherapy ontving ik de Sexy Beach Zero Natural Seamist & Saltwater Cream en vandaag schrijf ik hierover een positieve review.

ZenzTherapy Salt Water Cream Beach Look

PicMonkey ZenzTherapy Copenhagen Haarstijling

ZenzTherapy Copenhagen Salt Water  Cream

ZenzTherapy is een Deens kappersmerk dat in 2013 in Nederland op de markt is gekomen. Alle producten van ZenzTherapy zijn gemaakt van biologische ingrediënten, zonder parabenen, sulfaat, kleurstoffen en kunstmatige parfums. Het merk combineert professionele haarverzorging met natuurlijke aromatherapie en houdt hierbij rekening met het mileu. De planten waar ZenzTherapy gebruik van maakt zijn gecertificeerd biologisch organisch of biologisch-dynamische geproduceerd of groeien in het wild.

ZenzTherapy Copenhagen

Resultaat Zenztherapy

Sexy Beach Zero Natural Seamist

Alleen de naam al vind ik leuk! Deze beachspray zorgt voor een sexy, warrige strandlook met extra volume. Deze spray is geschikt voor alle haartypes en bevat geen parabenen of parfum, er zit zelfs helemaal geen geur aan. De spray zit in een handige, stevige en luxe flacon die fijn in de hand ligt. Ik vind de verpakking echt heel mooi en chique ogen. De structuur van de spray is fijn, plakt niet en is makkelijk behandelbaar.

ZenzTherapy Copenhagen Sexy Beach Zero Spray

ZenzTherapy Copenhagen Sexy Beach Zero Mist Achterkant

ZenzTherapy Copenhagen Beachspray

Spray de Sexy Beach Zero Natural Seamist in handoekdroog of droog haar en modelleer het daarna met je handen in model. Zelf doe ik dit door met mijn hoofd voorover te buigen, een tijdje te kneden en daarna nog even te föhnen. De prijs voor een flesje ZenzTherapy Sexy Beach Zero Natural Seamist van 125 ml is 24,65 euro. Niet heel goedkoop, maar voor een professioneel en natuurlijk merk wel de moeite waard.

ZenzTherapy Copenhagen Afsluitbare Dop

ZenzTherapy Saltwater Cream

De Saltwater Cream is een organisch zout-water crème die structuur en stevigheid creëert voor fijn en normaal haar zonder het haar te verzwaren. De crème bevat natuurlijke essentiële oliën die het haar voeden en bevat myka parelmoer uit schelpen om je haar te laten glanzen. De Saltwater Cream ruikt heel licht naar citrus en zit in een zelfde soort mat zwarte flacon. Naast elkaar vind ik dit er toch wel heel luxe uitzien hoor.

ZenzTherapy Copenhagen Salt Water Cream Beach Look

ZenzTherapy Copenhagen Saltwater Cream Achterkant

Saltwater Cream ZenzTherapy Copenhagen

Breng de crème aan op handoekdroog haar of droog haar en breng het daarna met je handen of een grove kam in model. Zelf werk ik het liefst met mijn handen, omdat ik dan meer feeling heb. Hierna kun je het aan de lucht laten drogen of nog even föhnen. De crème heeft een beetje een blauwe kleur, werkt heel fijn en is goed te dosseren. De Saltwater Cream maakt mijn haar stroef en geeft ontzettend veel volume. Een flesje ZenzTherapy Saltwater Cream van 150 ml kost 25,70 euro.

Zenztherapy resultaat

Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet zo`n ster ben in het zelf gebruiken van Beach Spray en mijn haar het liefst door Canner laat doen. Voor een review is dit natuurlijk niet eerlijk, dus doe ik mijn haar zelf terwijl ik aanwijzingen krijg. Alsnog lukt mij uiteraard maar niet om hetzelfde effect te krijgen, maar de Sexy Beach Zero Natural Seamist heeft mij toch wel blij verrast. Het is een fijne beachspray`s waarmee ik zelf een fatsoenlijke look kan creëren.

Ben jij al bekend met de producten van ZenzTherapy?

Facebook Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.