The Body Shop Japanese Cherry Blossom Eau De Toilette

The Body Shop staat bekend om haar ethische principes en hanteert hiervoor vijf waardes. Het bedrijf is heel sterk tegen het proeftesten op dieren en de producten zijn 100% vegetarisch. Het bedrijf werkt samen met Fair Trade-leveranciers voor eerlijke ingrediënten, werkt er constant aan zich om de impact die ze hebben op het milieu zo klein mogelijk te maken, zet zich in voor mensen- en burgerrechten en streeft ernaar beelden te gebruiken die niet inspelen op onzekerheden van vrouwen. The Body Shop gelooft dat echte schoonheid draait om zelfvertrouwen, vitaliteit en je goed voelen.

The Body Shop Japanese Cherry Blossom Verpakking

De voyage collection

De Japanese Cherry Blossom Eau De Toilette komt uit de Voyage Collection. Deze collectie bestaat uit vijf verschillende geuren: Italian Summer Fig, Fijian Water Lotus, Atlas Mountain Rose, Indian Night Jasmine en Japanese Cherry Blossom. De geuren zijn gebaseerd op een authentiek, traditioneel ingrediënt van de mooiste plekken ter wereld. En elke geur heeft zo haar eigen verhaal. Zo is Kersenbloesem in Japan ontzettend populair vanwege de geur en staat symbool voor de fragiele schoonheid van het leven. Iedere geur heeft ook nog vijf bijpassende producten. Zoals bijvoorbeeld bodylotion en douchegel, waardoor je de kunt opbouwen in laagjes en er extra lang van kunt genieten.

The Body Shop Japanese Cherry Blossom Eau de Toilette

Japanese Cherry Blossom Eau De Toilette

Japanese Cherry Blossom is een subtiele fruitige bloemengeur. De geur bevat noten van zoete magnolia en kersenbloesem, met akkoorden van hinoki-hout. Het is een zoete en vrouwelijke geur. En ondanks het feit dat ik deze review schrijf terwijl het bijna winter is, is deze geur vooral geschikt voor de lente en zomer. Maar ach, we kunnen allemaal wel een beetje zon gebruiken tijdens dit sombere weer. Het is een vrij sterke, maar toch subtiele geur in een simpele, doch chique, roze flacon. Het flesjes bevat geen poespas, geen kitch, maar wel een sprekende kleur en strakke tekst. Ik kan deze flacon absoluut waarderen en vind de roze kleur heel mooi en vrolijk.

The Body Shop Japanese Cherry Blossom Flacon

Ik vind de geur lekkerder nadat ik hem al een tijdje op heb en de parfum wat dichter op de huid komt te liggen. De geur blijft ook vrij lang zitten, zeker voor een Eau De Toilette. Ik doe `s ochtends drie spraytjes op en dat is in principe voldoende voor een werkdag.

The Body Shop Japanese Cherry Blossom Detail

De Voyage Collection is verkrijgbaar bij The Body Shop. Een Eau De Toilette van 50 ml kost 27 euro. Welke geur uit de Voyage Collection lijkt jou het lekkerst?

Facebook Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.