Rio Rosa Mosqueta Natuurlijke Gezichtsreiniger & Hot Cloth

Producten van Rio Rosa Mosqueta zijn 100% natuurlijk en biologisch, bevatten geen parfum, parabenen, paraffine of synthetische stoffen en zijn uitermate geschikt voor de gevoelige huid. Rio Rosa Mosqueta maakt in haar producten gebruik van 100% zuivere, geurloze Rosa Mosqueta olie. Deze olie bevat essentiële vetzuren en retinol, dit zijn biologische bouwstenen die de huid herstellen en verjongen en is afkomstig van de Rosa aff. Rubiginosa, beter bekend als Rosa Mosqueta. Deze bloem groeit hoog in de bergen van de Chileense Andes.

Cream Cleanser Rio Rosa Mosqueta

Gezichtsreiniger Rio Rosa Mosqueta

Rio Rosa Mosqueta Gezichtreiniger

Rio Rosa Mosqueta Hot Cloth Gezichtsreiniger

Rio Rosa Mosqueta Gezichtsreiniger

De gezichtsreiniger van Rio Rosa Mosqueta maakt de huid schoon, lost make-up op, verwijdert vuil en overtollig talg en zorgt tevens voor voeding van de huid. De gezichtreiniger bevat pure rozenbottelolie, avocado, Shea Butter, Aloë Ver, Sacha Inchi uit Peru en het mild hydraterende en voedende Babassu uit de ongerepte regenwouden van Zuid-Amerika. De reiniger geschikt voor zowel de droge, gevoelige en de vette huid.

Het product zit verpakt in simpele witte tube, met een felgekleurd patroon, net zoals het doosje. Ondanks dat het simpel is, heeft de verpakking toch een luxe uitstraling. Ik waan me echt even in Zuid-Amerika en zou graag de hele productlijn in mijn badkamer willen zien. Kaarsjes aan en badderen maar! Voor 100 ml product betaal je ongeveer tien euro.

Rio Rosa Mosqueta Reiniger

Rio Rosa Mosqueta Cream

Gezichtsreiniger Cream Rio Rosa Mosqueta

Puur genieten

De gezichtsreiniger is er niet een zoals je verwacht, het is namelijk een rijke, volle crème. Je masseert de crème in een vochtende huid, hierdoor kan al het vuil goed worden opgenomen. Vervolgens kun je of je gezicht schoonmaken met de bijgeleverde hot cloth, of je laat de hot cloth even op je gezicht leggen zodat de poriën openen, make-up en vuil worden opgenomen en de actieve bestanddelen van de reiniger beter in de huid doordringen.

Dit laatste is trouwens echt even puur genieten, net alsof je bij de schoonheidsspecialiste ligt. Na gebruik is mijn gezicht goed schoon en heerlijk zacht. Het is echt een heerlijke gezichtsreiniger om je huid mee te reinigen en ik ben ontzettend enthousiast over Rio Rosa Mosqueta. De producten zijn ontzettend mooi en werken heel fijn. Daarnaast zijn ze ook nog eens natuurlijk en geven me echt het ultieme gevoel van verwennerij!

Ben jij al bekend met producten van Rio Rosa Mosqueta? Je koopt ze onder andere bij bol.com (affl).

Facebook Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.