L’Occitane Immortelle 28 Divine Renewal Skin Program

L’Occitane en Provence Immortelle 28 Divine Renewal Skin Program

Het Franse merk L’Occitane en Provence is in 1976 opgericht door Olivier Baussan. Hij was toen 23 jaar en distilleerde de essentiële olie van rozemarijn op de lokale markten van de Provence. Langzaam, maar zeker groeide het bedrijf en inmiddels telt L’Occitane meer dan 2000 winkels over de hele wereld. Het merk ontwikkeld haar- en huidproducten en parfums die geïnspireerd zijn op de mediterrane levensstijl. Ze zijn ontwikkeld volgens de principes van de fytotherapie en aromatherapie, met respect voor de mens en het milieu. L’Occitane geeft de voorkeur aan traceerbare ingrediënten van plantaardige oorsprong.

28 Divine Renewal Skin Program doos l `occitane

 L’Occitane Immortelle Renewal Skin Program

28 Divine Renewal Skin Program Olie Gezichtsverzorging L`Occitante En Provence

Immortelle 28 Day Divine Renewal Skin Program

Het Immortelle 28 Day Divine Renewal Skin Program is speciaal ontworpen om de vernieuwingscyclus van de huid te begeleiden. Je verwijdert het bovenste, dode laagje huidcellen waardoor de nieuwe huidcellen aan het oppervlak komen te liggen en je huid er weer fris uitziet. Het duurt ongeveer een maand voor deze nieuwe cellen naar het oppervlak zijn verplaatst. Door de natuur een handje te helpen kunnen verzorgingsproducten beter intrekken.

L’Occitane Immortelle Skin Program

L’Occitane Immortelle kuur

De kuur zit in een mooie en luxe gouden doos en bevat vier strips met oliën. Het is een luxe doos, maar de verpakking is niet heel bijzonder of aantrekkelijk. Door de strips doet het me meer aan een doos medicijnen denken en hoewel ik de gedachte erachter begrijp, vind ik het niet aantrekkelijk. Ik zou de olie liever in kleine individuele verpakkingen zien. Dit zal het product een luxere uitstraling geven en meer een gevoel van verwennerij. Het Immortelle 28 Day Divine Renewal Skin Program kost maar liefst 95 euro en is dus absoluut een high-end brand. Een luxere verpakking zou ik persoonlijk heel erg op prijs stellen, ik hou nu eenmaal van pamperen en dat kan niet alleen met het product zelf natuurlijk.

divine renew program L’Occitane en provence

l`occitane en provence 28 Divine Renewal Skin Program gezichtsverzorging

L`Occitane Huidsverzorging 28 Dagen Vernieuwings Programma

Een module per week

Dit programma bestaat uit vier modules en per week gebruik je een strip. De eerste week bestaat uit een milde peeling van essentiële olie van de Mastiekboom waardoor de teint egaler wordt en de huid gladder en helderder zal worden. De tweede week staat in het teken van hydratatie en voeding, met vier plantaardige oliën en essentiële olie van cistus. Ook de textuur van de huid zal veranderen. In de derde week draait het om evenwicht met essentiële olie van myrte en rozemarijn. De huid is versterkt. De vierde en laatste week bestaat uit regeneratie en essentiële olie van wortel, cypres en biologische immortelle. De huid is stralender, voller en beter in evenwicht.

28 Divine Renewal Skin Program l`occitane en provence 28 Divine Renewal Skin Program olie huidverzorging

L’Occitane Immortelle 28 Divine Renewal Skin Program

Handige doseringen

De strips zien er allemaal hetzelfde uit, dus het is handig dat de strips genummerd zijn. Zo hoef je ook niet de hele doos te bewaren (al staat dat natuurlijk wel heel mooi in de badkamer, haha), maar kun je de strips gewoon gemakkelijk in je make-up of verzorgingstasje doen. Ik kan helaas niet vinden hoeveel product er precies in iedere verpakking zit, maar de doseringen zijn meer dan voldoende om rijkelijk aan te brengen in het gezicht, de hals en op het decolleté.

Echt resultaat

De verpakkingen zijn gemakkelijk te openen en te verdelen in je handpalm. Je kunt de kuur gebruiken in combinatie met je dagelijkse verzorging of zonder extra verzorging. Ik heb de kuur inmiddels helemaal afgemaakt en ik moet zeggen dat ik ontzettend teleurgesteld ben. Niet omdat ik de kuur niet goed vond, maar omdat dit pure verwennerij is en een heerlijk gevoel van luxe geeft. Echt even dat beetje extra.

Ik bracht de olie iedere avond, na mijn dagelijks gezichtsverzorging aan. Dit leek mij beter dan overdag, maar ik heb geen idee of dit echt zo is. De olie heeft een heel subtiele geur en voelt echt lekker aan. En het belangrijkste van alles is natuurlijk dat dit programma echt resultaat geeft. Ik heb geprobeerd om voor en na foto`s te maken, maar het is echt onmogelijk om dit goed vast te leggen. Mijn huid ziet er absoluut heel goed uit. Veel oneffenheden zijn verdwenen, mijn huid is egaler en voelt ook veel beter.

Het Immortelle 28 Divine Renewal Skin Program van L’Occitane en Provence is prijzig, maar maakt beloftes waar en is absoluut een aanrader! Je koopt het onder andere bij bol.com (affl) of in de webshop van L’Occitane zelf.

Facebook Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.