Etude House Milk Talk body wash.

Etude House is een Aziatisch merk, Koreaans om precies te zijn. Helaas niet in Nederland te koop. Online is Etude House natuurlijk wel verkrijgbaar, maar ik wil een echte winkel. Het merk heeft namelijk roze, popperige, speelse, prinsessenwinkels en deze wil ik oh, zo graag eens bezoeken! Ook de verpakkingen van Etude House zijn te leuk voor woorden en alleen al om deze reden heb ik een hele verlanglijst.

etude body milk

Vijf verschillende geuren

Hoe schattig is dit? Ik wilde eigenlijk de gehele lijn bestellen, maar daar was mijn bankrekening het helaas niet mee eens. Hoewel ik dol ben op chocolade heb ik voor de neutrale Steam Milk gekozen. De Etude House Milk Talk lijn heeft bevat als hoofdingrediënt het melkeiwit-extract en belooft een gladde, elastische en gehydrateerde huid. Deze lijn bestaat uit vijf geuren:

• Steam Milk
• Apple Milk
• Chocolate Milk
• Strawberry Milk
• Banana Milk.

IMG_0079

Kleine flessen

Helaas zag ik pas later dat er ook flessen met bijpassende sponzen verkrijgbaar zijn. Bummer, want ik had al een fles besteld. Uiteraard had ik ook niet goed gekeken hoeveel inhoud de flessen bevatten, dus dat was bummer nummer twee. De flessen zijn namelijk best wel klein! Voor de prijs van ruim zes euro had ik wel een grotere fles verwacht. Alhoewel 200 milliliter ook niet heel weinig is en het misschien meer aan de vorm ligt.

 Etude House Milk Talk lijn

De geur van talkpoeder

Toen ik de douchegel voor het eerst opende kwam er een geur van schmink naar buiten. Ik heb een beetje op mijn hand gesmeerd en na een paar keer ruiken ben ik tot de conclusie gekomen dat het de geur van talkpoeder is. Persoonlijk vind ik dit wel een lekkere, aparte geur. Maar ik denk dat je hier echt van moet houden.

IMG_0065

Gezien de naam had ik een melkachtige structuur verwacht, maar schijn bedriegt. De structuur is echt net zoals iedere andere douchegel. Je moet best wel veel douchegel gebruiken als je veel schuim wilt creëren. Deze douchegel zou de huid glad, elastisch en gehydrateerd moeten laten aanvoelen, maar hier merk ik na twee weken gebruik eigenlijk nog niets van. De geur blijft nog best wel lang op mijn huid zitten, dus dat is zeker een pluspunt. Ik vind de geur erg lekker en de verpakking geweldig, maar ik vind dat de douchegel -zeker gezien de prijs- niet echt een goede werking heeft en dat vind ik wel heel jammer.

Facebook Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.