Decubal Face Serum: tegen droge plekjes en schilfertjes

Decubal is een Deens merk en in Denemarken al meer dan vijfendertig jaar marktleider op het gebied van lichaamsverzorging voor de droge en/of geïrriteerde huid. Decubal is huidverzorging op basis van huideigen lipiden, dit zijn huideigen oliën in de bovenste huidlaag. Ze houden de huid soepel en voorkomen uitdroging. Indien het lichaam tekort van deze lipiden aanmaakt onstaat er vaak een droge, schilferige huid. Decubal heeft alle producten ontwikkeld in samenwerking met dermatologen. Ook zijn alle producten door het universiteitsziekenhuis van het Deense Odense getest op huidirritaties. Voor Bohalista testte ik het Decubal Face Serum.

Decubal Serum

Een oppeppper voor de huid

Decubal claimt dat de huid af en toe de oppepper van een geconcentreerd serum nodig heeft. Het serum werd speciaal ontwikkeld om de droge huid extra voedending en deze oppepper te geven. Decubal verzorgt en verzacht de huid zowel aan de oppervlakte als diep van binnen zodat de huid wordt versterkt, verbeterd en soep aan zal voelen.

Het product is geschikt als een extra verzorging als toevoeging op je dagelijkse gezichtsverzorging. Het kan worden aangebracht voordat je dagcremè aanbrengt.

DECUBAL FACE SERUM

Een basis van natuurlijke oliën

Het Decubal Face Serum is op basis van natuurlijke oliën zoals jojoba-olie en avocado-olie voor een zachte, soepele huid. Ook bevat het kamille-olie en amandelolie voor een kalmerende werking, tarwe-olie met vitame E en bisabolol voor de ontstekingsremmende en herstellende werking. Het serum bevat honderd procent huideigen lipiden die de tekorten direct aanvullen en de huid stimuleren om zelf meer aan te maken.

DECUBAL GEZICHT SERUM

Het eco-lock system

De verpakking vind ik prachtig en er luxe uitzien. Een handig, klein, glazen flesje met een pompsytseem. Lekker hygiënisch en makkelijk in gebruik. Wat het nadeel vaak met zulke verpakkingen is, is dat je het product niet helemaal op kunt maken. Maar speciaal voor dit serum werd de verpakking ontwikkeld op basis van het `Eco-Lock System`. Hierdoor is de pompflacon honderd procent luchtdicht afgesloten en werkt de pompflacon in iedere stand. Bovendien kun je het product hiermee tot op de bodem volledig opmaken. Een super pluspunt dus. Het flesje kost 19.99 euro voor 30 ml.

Decubal Face Serum

Decubal Face Serum tegen droge plekjes en schilfertjes

Zelf heb ik geen last van een droge huid, maar wel vaak last van droge plekjes en schilfertjes. Ik gebruik het serum ongeveer drie keer per week. Een pompje is meer dan genoeg om je hele gezicht mee in te smeren. Hoewel het in eerste instantie heel erg vettig aanvoelt trekt het serum vrij snel in waarna ik zoals gewoonlijk mijn dagcremè en cosmetica kan aanbrengen. Het serum voelt totaal niet aan als een serum, maar meer als een dunne en vettige olie.

Ik ben echt heel enthousiast over dit serum. Het maakt mijn huid zacht en zorgt er echt voor dat mijn droge huid verdwijnt. Droge plekjes en schilfertjes verdwijnen vrijwel direct. Als je een droge huid hebt, of net als mij vaak last hebt van droge plekjes, scheurtjes of schilferige plekjes dan kan ik het Decubal Face Serum echt aanbevelen.

Shop de producten van Decubal bij bol.com (Affl). Ben jij al bekend met producten van Decubal? Wat voor huidstype heb jij en welke verzorgingsproducten gebruik je daarvoor?

Facebook Comments

1 Comment

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.