Decléor Hydra Floral Crème: huidverzorging op basis van aromatherapie

Skin – Body – Mind

Zich goed voelen in lichaam, geest en vel, is de visie waarmee Solange Dessimoulie, schoonheidsspecialiste en ambassadrice van het merk, Decléor oprichtte in 1974. Het Franse merk is specialist op het gebied van cosmetische aromatherapie en gelooft dat skin, body en mind alle drie met elkaar in verbinding staan. Deze filosofie is vandaag nog steeds even belangrijk. Met de juiste levenswijze is het voor iedereen mogelijk om een innerlijke balans te creëren. De kracht van de natuur biedt ons daarbij alles wat we nodig hebben.

Wat is aromatherapie

Aromatherapie is een therapie die gebaseerd is op een vorm van kruidengeneeskunde en maakt gebruik van etherische oliën, gemaakt van kruiden, bloemen en andere plantendelen. De werkzaamheid van deze etherische oliën staat centraal in de huidverzorging van Decléor. Huidverzorgingsproducten op basis van aromatherapie bestrijden huidproblemen, laten het lichaam volledig ontspannen voelen en hebben een stress verlagende invloed op de emoties, door de heerlijke en rustgevende geuren die de producten hebben.

Ik kende de producten van Decléor eigenlijk nog niet en had zelfs nog nooit van het merk gehoord! Maar nu ik er kennis mee heb gemaakt, ben ik razend enthousiast. Behalve een goede werking, zijn de producten 100% natuurlijk en stralen klasse en luxe uit. Dat zijn, zoals je misschien wel weet, de dingen om mijn hart mee te veroveren met betrekking tot huidverzorging!

Decléor Hydra Floral Crème Légère Hydratante

Voor Bohalista mocht ik de Decléor Hydra Floral Crème Légère Hydratante 24h 30 ML uitproberen. Deze crème is een hydraterende dagcrème die de huid verzacht en beschermt tegen luchtvervuiling. Het is geen 24-uur werkende crème, maar verzorgt wel een 24-uur lange hydratatie van de huid. Aangeraden wordt om de dagcrème in de ochtend, op een gereinigd gezicht en een gereinigde hals aan te brengen. De Hydra Floral Crème belooft een zachte en soepele huid die gevoed en gehydrateerd is en droogtelijntjes te verwijderen. De crème is speciaal geschikt voor de droge huid.

Ingrediënten: plantaardige olie van Rozenbottel, Avocado en Soja, Néroli om te kalmeren en verzachten, Zeevenkel om vocht vast te houden, Wilde Viool Extract om de werking van de irrigatiekanalen en de circulatie van water en hydraterende agenten te stimuleren, Zonnebloem om tegen UvA, UvB en schadelijke invloeden van buitenaf te beschermen en Micro Proteïne van Moringa Oleifera om de huid tegen vervuiling (zoals zware metalen en sigarettenrook) te beschermen. Decléor Hydra Floral Crème Légère Hydratante is vrij van parabenen, minerale oliën en kunstmatige kleurstoffen.

Verschillende verpakkingen

De Hydra Floral Crème Légère Hydratante is verkrijgbaar in twee verschillende varianten: een mooie, witte pot van 50 ml of een vrolijke, gele tube van 30 ml die ik heb ontvangen. De crème is heerlijk fris en licht, maar toch vol en romig van textuur. Het product wordt ook snel opgenomen door de huid, heel fijn. En de geur is zo lekker! Ik kan het niet precies omschrijven. Het is echt een typische cosmetica geur, maar dan eentje die je doet verlangen naar wellness-resorts en luxe spa’s. Een beetje naar bloemen ook, en lekker fris!

Door de handige verpakking in de vorm van een simpele tube met draaidop, is dit product heel hygiënisch in gebruik en ook heel fijn om mee te nemen in je handtas. Ideaal voor een weekendje weg! Want volgens mij mag deze verpakking gewoon mee in je handbagage. Het enige nadeel vind ik, is dat je niet kunt zien hoeveel product er nog in de verpakking zit.

Super hydraterende werking

Ik heb de crème nu een paar keer gebruikt en ben er echt heel tevreden over. Vooral omdat het een product op basis van natuurlijke oliën is en echt goed werkt. Nadat je het product opsmeert, voelt je huid al direct heerlijk zacht en soepel aan. Deze dagcrème werkt echt super hydraterend. Voor mij op dit moment zelfs iets te hydraterend.

Ik zal de crème dan ook proberen te bewaren tot het najaar, wanneer mijn huid meestal vrij droog is. Volgens mij is Decléor Hydra Floral Crème Légère Hydratante 24h, namelijk de perfecte dagcrème voor in het najaar en in de winter. Maar als je een iets drogere huid hebt en op zoek bent naar een goede hydraterende dagcrème op basis van aromatherapie, dan is de Decléor Hydra Floral Crème ook zeker in de zomer geschikt.

Schoonheidsinstituten en specialisten

Decléor is exclusief verbonden aan schoonheidsinstituten en specialisten. Daarnaast is het fijn om juiste informatie over geschikte huidverzorging en een product te ontvangen op basis van persoonlijk advies. Tevens zijn er complete behandelingen met de producten van Decléor te ondergaan bij erkende bedrijven. Dat is iets wat mij echt heerlijk lijkt om te mogen ondergaan, want zo ervaar je de gehele belevenis van ‘mind, body, skin’ op een professionele manier.

Ben jij al bekennd met de producten van Decléor? Je koopt ze onder andere bij bol.com (affl), bij BEMA Beauty Products of de schoonheidsspecialiste.

Facebook Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.