Ervaar deze reisset met Rituals Travel Exclusives voor op vakantie

Rituals Travel Exclusives voor op vakantie

Rituals Travel Exclusives

Speciaal voor onderweg, bijvoorbeeld op vakantie of op reis, heeft Rituals heel fijne mini’s in de collectie. Er zijn producten voor mannen en vrouwen en omdat deze allemaal minder dan honderd milliliter inhoud bevatten zijn ze ook ideaal als handbagage. De mini’s van Rituals zijn los verkrijgbaar, maar in ‘Duty Free Shops’ ook als complete reisset inclusief een mooi toilettasje. Tip: als je iets op het vliegveld koopt weegt het niet mee als bagage. In totaal zijn er zeven verschillende setjes verkrijgbaar, waarvan vijf setjes gebaseerd zijn op de meest populaire producten van Rituals. De twee andere setjes richten zich speciaal op hand-, en zon verzorging voor op reis. Hieronder laat ik je kennis maken met twee van deze leuke toilettasjes van Rituals, waarvan een voor hem en een voor haar.

The Rituals of Sakura reisset

The Ritual of Sakura

Al eeuwenlang viert men in Japan de jaarlijkse bloei van de Kersenbloesem. De Kersenbloesem, de Sakura, markeert het ontwaken van de natuur en symboliseert dat leven en schoonheid vluchtig zijn en dat je er vol overgave van moet genieten. Geïnspireerd door deze traditie combineert onze The Ritual of Sakura collectie het zoete aroma van Kersenbloesem met de verzorgende eigenschappen van Rijstmelk. Zo ervaar je elke dag als een prachtig nieuw begin.

The Ritual of Sakura toilettasje

The Ritual of Sakura Reisset

Deze Rituals reisset voor haar, bestaat uit vier miniproducten. Het zijn allemaal producten uit de ‘The Ritual of Sakura’ collectie. Al deze producten zijn verrijkt met voedende Rijstmelk en het bloemige parfum van Kersenbloesem. De producten zijn verpakt in een mooi, ivoorkleurige tasje met roségouden details. Dit toilettasje bevat tevens twee kleine vakjes en ook nog genoeg ruimte om andere spulletjes op te bergen. Een fijn pluspunt dus want het tasje is absoluut praktisch in gebruik.

The Rituals of Sakura mini doucheschuim

Stap 1: reinigen

In het tasje tref je een schuimende douchegel voor een zijdezachte reiniging van het hele lichaam. Je ontvangt een verpakking van 50 ml dat precies voldoende is voor een weekje vakantie. Ga je langer, dan raadt ik je aan om er nog een mini bij te kopen. Deze doucheschuim is wat mij betreft de allerfijnste die er is! De textuur is heerlijk, zacht en vol. En niet geheel onbelangrijk: de schuim heeft een prettige ontspannende geur.

The Rituals of Sakura mini's

Stap 2: exfoliëren

Na het reinigen kun je de body scrub gebruiken om de huid te exfoliëren. Fijn als je op een zonvakantie bent! Dit is een heel mild producten dat de dode huidcellen op een zachte manier verwijderd. Hierdoor heb je onmiddellijk een zachtere, jongere en stralender huid, zonder dat deze uitdroogt. Je ontvangt een verpakking van 70 ml en dat is meer dan voldoende om het lichaam twee tot drie keer uitgebreid te scrubben.

The Rituals of Sakura shampoo

Stap 3: haren wassen

In het toilettasje tref je ook een fijne shampoo welke in een verpakking van 70 ml komt. Dit is ruim voldoende voor een week vakantie als je iedere dag je haar wast. Je zult nog wel een conditioner moeten kopen! De shampoo verzorgend en voedend, beschermt je haarkleur en is geschikt voor dagelijks gebruik. Persoonlijk vind ik dit een ontzettend fijne shampoo welke mijn haar de hele dag lekker laat ruiken.

The Rituals of Sakura voor op reis

The Rituals of Sakura mini body lotion

Stap 4: voeden

Als laatst bevat het tasje de heerlijke bodycrème in een verpakking van 70 ml. Dat is net iets te weinig als je het mij vraagt. Deze tube gaat vrij snel op en had best 30 ml meer mogen bevatten! De bodycrème bestaat uit antioxidanten, vitamine E en het ingrediënt Centella Asiatica. Dit helpt om de huid te versterken. De crème trekt snel in en de geur blijft nog redelijk lang hangen.

The Ritual of Samurai reisset

The Ritual of Samurai

Eeuwenlang besteedden de oude Japanse samoerai krijgers veel aandacht aan hun uiterlijk. Met hun zorgvuldige verzorgingsrituelen maakten ze zich klaar voor de strijd, door een uiterlijk te creëren dat kracht, controle en zelfvertrouwen uitstraalde. Geïnspireerd door deze krijgers creëerden wij de Samurai collectie voor mannen waarmee je perfect verzorgd voor de dag komt en zo alle uitdagingen in je leven kunt trotseren.

The Ritual of Samurai reissetje

The Ritual of Samarai Reisset

Deze reisset van Rituals voor hem bestaat uit vier miniproducten uit deze verkwikkende collectie, verpakt in een grijze tasje met helderblauwe details. Ook dit toilettasje bevat tevens twee kleine vakjes en ook nog genoeg ruimte om andere spulletjes op te bergen. Fijn is dat je het toilettasje ook nog blijven gebruiken als de miniproducten op zijn. Alle producten uit de Samarai collectie zijn verrijkt met verzachtende biologische bamboe en verfrissende Japanse munt.

The Ritual of Samurai doucheschuim

Stap 1: reinigen

Deze schuimende doucheschuim is op basis van organische Bamboe en Cederhout en ruikt heerlijk. Bovendien geeft het een verfrissend effect. De doucheschuim komt in een verpakking van 50 ml en dat is precies voldoende voor een week vakantie. De textuur is heerlijk, zacht en vol en , vanzelfsprekend, voorzien van een heerlijke geur!

The Ritual of Samurai body scrub

The Ritual of Samurai mini's

Stap 2: exfoliëren

Ook in dit tasje tref je een mild reinigende scrub. Deze scrub is een combinatie van Vulkanische Kleibasis en ultrafijne Bamboe en zorgt direct voor een gladde en zachte huid. De scrub komt in een verpakking van 70 ml wat voldoende is om het lichaam twee tot drie keer uitgebreid mee te exfoliëren.

The Ritual of Samurai douchegel

Stap 3: nog een keer reinigen

Vervolgens tref je geen shampoo, maar nog een douchegel van 70 ml aan. Ik vind dit een beetje overbodig. Een fijne shampoo, scheerschuim of gezichtscrème had me veel nuttiger geleken. Tenzij je natuurlijk langer dan een week op vakantie gaat. Wat ik maar wil zeggen is dat je goed moet opletten welke producten er in jouw reisverpakking zitten, voordat je er op bestemming achterkomt dat er iets ontbreekt.

The Ritual of Samurai deodorant

Stap 4: verfrissen

Als laatst bevat het tasje verfrissende deodorant spray in een verpakking van 50 ml. Deze spray is mild, verzorgend en gaat ongewenste lichaamsgeur tegen. Omdat het een anti-perspirant is ben je door gebruik ervan wel 24 uur lang verzekerd van bescherming tegen transpiratie.

De tasjes van Rituals (affl) met Travel Exclusives zijn verkrijgbaar vanaf 24.95 euro. Het heerlijk om jezelf met een reisset van Rituals te verwennen voor een korte vakantie, maar het maakt ook een heel leuk cadeau!

1 thoughts on “Rituals Travel Exclusives in een fijne reisset voor op vakantie

  1. Pingback: Je koffer inpakken? Met deze tips doe je dat zo slim en licht mogelijk!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.