Mijn tien favoriete quotes

By Francis Phillip Wernig
Dit vind ik echt een mooie quote die me inspireert om mijn eigen weg te gaan. Ik ben geboren als individu, maar heb vaak het gevoel bij een kudde schapen te horen, of in ieder geval dat er van me wordt verwacht dat ik de menigte volg en doe wat de rest ook doe. Deze quote herinnerd me er vaak aan dat ik helemaal geen schaap ben. Het is oké om mezelf te zijn en te doen waar ik me goed bij voel. Er wordt geclaimd dat deze quote van Albert Einstein is maar deze website heeft onderzocht dat de quote van Francis Phillip Wernig is, dus ik weet niet zeker van wie de quote nou werkelijk is.

Nothing is impossible, the word itself says ‘I’m possible’!

– Audrey Hepburn

So true! Ik geloof niet dat dingen niet mogelijk zijn, ik geloof dat alles mogelijk is. Als je er maar genoeg in je dromen en doelen gelooft en er voor hard genoeg voor werkt. Niet opgeven, maar durven en doen!

In order to be irreplaceable one must always be different

– Coco Chanel

Ik heb deze quote altijd opgevat als individualiteit en het hebben van een persoonlijk waar je honderd procent achter staat. Ik vind het belangrijk dat je kunt zijn wie je bent en dit ook echt durft uit te dragen. Iedereen is uniek en bijzonder en er is niets mis mee om dit te laten zien!

Imperfection is beauty, madness is genius, and it better to be absolutely ridiculous than boring

– Marilyn Monroe

Deze quote spreekt voor zichzelf, toch?

By Eleanor Roosevelt
Wat je ook doet, het is toch nooit goed. Tenminste, niet als je altijd maar anderen probeert te plezieren. Daarom vind ik dat je vooral jezelf moet proberen te plezieren en te doen wat jij goed vind of graag wilt doen. Want wat de een goed vind, kan een ander ontzettend slecht vinden. Kritiek krijg je altijd wel. Maar probeer te luisteren naar opbouwende kritiek waarvan je kunt leren en verbeteren en je niets aan te trekken van de mening van een ander. Het heeft toch geen zin.

By Bill Bryson
Ik vind dit een mooie quote omdat het precies weergeeft waarom ik reizen zo geweldig vind. De kleine alledaagse dingen uit een andere cultuur leren kennen, de normen en waarden, het voedsel, de manier van leven. Ik kan er echt intens van genieten om andere culturen te leren kennen.

You don’t have to wear a crown, to be a queen

– By Unknown

Ik vond deze quote terug in mijn notities en ik heb geen idee waar het vandaan komt. Laat het me weten als jij het wel weet! Ik vind het in ieder geval een mooie quote. Je bent mooi zoals je bent en je mag er zijn zoals je bent. Er hoeft geen hele poespas aan te pas te komen om je te laten stralen. Natuurlijk zijn make-up en mooie kleding leuk en een goede manier om uit te stralen wie je bent of waar je voor staat. Maar je hebt het niet nodig om jezelf speciaal te voelen, daar heb je echt alleen maar jezelf voor nodig namelijk!

Your time is limited, so don’t waste it living someone else’s life

– Steve Jobs

Duidelijk toch. Toch vind ik het soms nog moeilijk om daadwerkelijk mijn hart te volgen en me niet te laten beïnvloeden door anderen. Iedereen heeft altijd een mening, soms zelfs tot bemoeiend aan toe. Toch denk ik dat het voor heel veel mensen moeilijk is om zichzelf daadwerkelijk van anderen af te sluiten en alleen maar hun eigen intuïtie te volgen.

By Oprah Winfrey
Want waarom zou je jezelf omringen met mensen die niet het beste met je voorhebben? Het is toch juist belangrijk dat de mensen die dichtbij je staan alleen maar het allerbeste uit je halen wat er in je zit? Dat mensen je laten stralen en groeien? Ik heb ook wel eens vriendinnen gehad die me alleen maar meetrokken in negativiteit en afgunst. Het is moeilijk om jezelf los te maken van zulke mensen, maar als je het eenmaal doet dan voel je jezelf zoveel beter.

By Will Smith
Ik zie dit echt zo vaak. En ik begrijp het echt niet. Misschien is het een ding van deze tijd of van deze cultuur, ik heb geen idee. Ik heb altijd geleerd om te sparen voor iets wat ik graag wil hebben en ik wil graag iets hebben omdat ik er waarde aan hecht, niet omdat ik indruk op een ander wil maken. Ik ben blij met wat ik heb en ik spaar voor wat ik niet heb. Het kan me echt niets schelen wat een ander van me denkt.

Wat zijn jullie favoriete quotes?

Facebook Comments

1 Comment

  • ik vind dit echt een hele inspirerende blog. een heleboel van deze quotes hebben gemeen dat ze praten over geluk vinden door jezelf te zijn. en zo is het maar net. maar dat is moeilijk, ook ík werk daaraan, want het is moeilijk om als anders gezien te worden.. don’t worry, be happy, vind ik een fijne quote, want het is toch zo ook dat uiteindelijk bijna alles goed komt?!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.