Twintig keer de mooiste inspiratie voor een romantische slaapkamer

Een belangrijke ruimte in het huis is de slaapkamer. Aangezien je gemiddeld acht uur per nacht slaapt, is dit namelijk de ruimte waar je het meeste van je tijd doorbrengt. Hoe je de slaapkamer inricht is afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren; wil je een minimalistische om alleen maar goed te slapen, wil je een vrolijke en gekleurde slaapkamer of is je slaapkamer ook deels je leefomgeving waar je behalve slapen ook werkt en/of bijvoorbeeld films kijkt. Vandaag deel ik twintig keer de mooiste inspiratie voor een romantische slaapkamer. Want zeg nou zelf, romantiek is toch ook een onderdeel van de slaapkamer?

Maar hoewel ik een romantische slaapkamer prachtig vind, zou ik zelf niet mijn hele slaapkamer zo willen hebben ingericht. Het is me iets teveel van het goede om eerlijk te zijn, en bovenal te druk voor mijn doen. Nee, doe mijn maar een strakke, rustgevende slaapkamer, maar met een vleugje romantiek! Ideaal om lekker te slapen, tot rust te komen en romantiek te beleven! Zzzzz..

Wat heb jij voor slaapkamer? En wat doe jij allemaal in de slaapkamer?

Bronnen*

almrsal.com | archimagz.com | bhg.com | keyinteriorsbyshinay.blogspot.com.tr/ |imagefs.com |

*Ik weet niet van iedere foto de bron omdat ik sommige foto`s al jaren op mijn computer heb staan.

Facebook Comments

1 Comment

  • ik heb eigenlijk een relatief saaie maar praktische slaapkamer. ik hou net als jij van clean dus geen tierelantijntjes. maar eigenlijk is ie gewoon ook net te klein voor een iets leukere inrichting. romantisch ingericht is het in ieder geval niet..

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.