De mooiste interieur inspiratie: Editie parasols

Het is zomer. De zon schijnt. Het is heet. Tijd om de schaduw op te zoeken! En waar is het nou fijner om de schaduw te moeten opzoeken als je op een wit strand en aan een blauwe zee ligt? Juist ja. Daar liggen we niet. Daarom is het tijd voor de mooiste interieur inspiratie: Editie parasols. Laten we gewoon onze eigen achtertuinen omtoveren tot een eigen Ibiza! Ren naar de speelgoedwinkel en koop een opblaasbaar zwembad, zet er een van deze gave parasols bij, ga op een opblaas flamingo zitten en versier je drankje (het liefst natuurlijk een felgekleurde cocktail met vers fruit) met toeters en bellen. Genieten maar!

Ik verzamelde de mooiste, grappigste en handigste parasols zodat je lekker veel inspiratie op kunt doen en zelf aan de slag te kunnen, zodat je heerlijk in de tuin met Ibiza-vibe kunt zitten. Van een simpele, saaie parasol kun je zelf makkelijk en snel iets leuks maken met diverse accessoires. Slingers, lampjes en bloemen zijn uiterst geschikt om een parasol op te fleuren! Maar kijk bijvoorbeeld ook eens op de website Gamma voor goedkope zweefparasols, die vaak niet alleen een heel chique uitstraling aan je tuin geven, maar ook nog eens heel handig in gebruik zijn.

Als ik moest kiezen dan zou ik voor de geel-groene parasol met stippen gaan, met een roze zwembad en een blauw luchtbed. Lekker vrolijk! Wat ik trouwens ook echt leuk vind is om in een felgekleurde parasol, lampionnen of van die gekleurde, papieren ballen aan de binnenkant op te hangen.

Heb jij ook zo`n leuke parasol in je tuin?

Bronnen*

madeindesign.co.uk | altan-inpiration.dk | huisjeskijken.nl | www.housetohome.co.uk | wohnidee.wunderweib.de | symoparasols.com

*Ik weet niet van iedere foto de bron omdat ik sommige foto`s al jaren op mijn computer heb staan.

Facebook Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.