Leuke inpakinspiratie voor Sinterklaascadeaus

Het allerleukste aan cadeautjes vind ik niet de inhoud, maar de verpakking. En mijn allergrootste droom, op het gebied van cadeau`s, is om ooit zo`n luxe doos met daarin een prachtig avondjurk te krijgen en daarna mee uit te worden genomen. Je weet wel, net zoals in de films altijd gebeurt. Ik vind een mooi ingepakt cadeau altijd net dat beetje extra hebben. Als het niet mooi ingepakt is, dan hoeft het van mij allemaal niet zo. Zwaar teleurgesteld ben ik dan ook door standaard inpakpapier in winkels, vooral als er een logo opstaat. En nog verdrietiger ben ik, als er een veel te groot stuk inpakpapier wordt gebruikt. Dan kun je een cadeau net zo goed niet inpakken, of gewoon in een plastic tasje geven, toch? Nou ja, ik ben misschien nogal een dramaqueen. Ik pak zelfs negen van de tien keer mijn cadeaus opnieuw in. Em die ene keer dat ik het niet doe, komt mijn cadeau meestal bij Douglas of ICI Paris XL vandaan.. Ik doe het met veel liefde, want ik vind het hartstikke leuk om te doen. Aan de andere kant.. om nou de hele jutezak van Sinterklaas aan cadeaus opnieuw in te pakken gaat natuurlijk ook een beetje te ver. Maar voor een dobbelspel, een aantal kleine cadeautjes of de cadeautjes die gewoon echt niet mooi ingepakt zijn, kun je best een beetje creatief zijn. Kijk maar naar deze leuke inpakinspiratie voor Sinterklaascadeaus.

Washi Tape Sinterklaascadeau Inpakken Inspiratie

Is there anything you can’t do with Washi tape?

Met Washi Tape kun je helemaal los gaan en super creatief zijn. Maak zelf een Sinterklaas of Zwarte Piet op je pakje. Of maak pepernoten, de staf van Sinterklaas, een stropdas, een taart of een jurk. Of ga jezelf tegoed aan hartjes, bloemetjes, vlaggetjes, kruisjes en vlinders. Ben je helemaal niet zo creatief? Dan plak je gewoon de naam van Washi Tape op je cadeau. Simpel, maar toch bijzonder.

Sinterklaas Cadeau`s Inpakken Veren

A multicolored feather for this special get-together

Net zoals op de baret van Zwarte Piet kun je een cadeau versieren met mooie veren. Kies voor echte veren, of knip ze zelf uit papier. Voor kinderen kun je een heleboel bonte kleuren gebruiken en voor volwassenen kun je kiezen voor een chique verpakking met veren in pastelkleuren.

Sinterklas Cadeau Inpak Inspiratie

Letters in different sizes and shapes

Dit vereist iets meer werk, maar is wel hartstikke leuk! Maak de eerste letter van de naam van de ontvanger en maak dit vast aan je cadeau. Of plak de letters er gewoon op. Maak letters van klei, hout of karton. Ook kun je letters uit bijvoorbeeld tijdschriften knippen. En in plaats van letters, kun je natuurlijk ook gewoon de hele naam doen. Wel zo makkelijk als de voornaam van een aantal mensen allemaal met de letter A begint.

Inpakinspiratie Sinterklaascadeau`s

Be silly, be honest, be kind

Ontzettend leuk en persoonlijk is om -een aantal van- je cadeautjes op deze manier in de pakken. Je kunt dit natuurlijk ook op allerlei andere manieren doen, eigenlijk met alles wat op je cadeautje past. Het leukst is om het persoonlijk te maken, bijvoorbeeld met een autootje voor een jongen die gek is van auto`s, snoepjes voor een snoepkont, een sleutelhanger voor de verzamelaar, dobbelstenen voor een spelletjesfanaat of een neppe drol voor de grapjas.

Sinterklaascadeautjes inpakken
Keep it authentic

Maak allemaal Sinterklazen van je cadeaus! En Zwarte Pieten, witte Paarden, zakken van Sinterklaas, en ga zo maar door. Dit kost natuurlijk wel handenvol aan papier en het is ook niet heel makkelijk, maar wel heel leuk!

Hoe pak jij je cadeautjes voor Sinterklaas in?

Facebook Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.