De hamamdoek van Happy Towels is ideaal voor op reis (winactie)

Handdoeken zijn zwaar, groot en nemen dus veel van je bagageruimte in beslag. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat nog maar weinig mensen een handdoek mee op reis nemen. Er zijn immers genoeg alternatieven, zoals speciale microvezel handdoeken voor op reis. Persoonlijk neem ik liever een hamamdoek mee. Een hamamdoek is namelijk zoveel veelzijdiger en bruikbaarder! Bovendien geeft afdrogen met een microvezel handdoek hetzelfde mij hetzelfde gevoel als afdrogen met een vaatdoek.

Een hamamdoek is groot genoeg en toch klein op te bergen. Ook weegt een hamamdoek niet veel, droogt deze snel en kun je `m voor meerdere doeleinden gebruiken. Het is niet alleen handig op reis, maar ook als omslagdoek naar de sauna of als plaid in je interieur. Bovendien geeft het een heerlijk luxe gevoel als je de hamamdoek ter vervanging van een handdoek gebruikt, niet geheel onbelangrijk wat mij betreft!

Het is de ideale reisgadget, of je nou gaat backpacken of op strandvakantie gaat, en iets wat iedereen zou moeten hebben. Dat vind Happy Towels ook en daarom mag ik een hamamdoek naar keuze weggeven aan mijn lezers.

Bamboe en biologisch katoen

Deze hamamdoeken van Happy Towels zijn gemaakt van zacht bamboegaren en biologisch katoen. Bamboe maakt een hamamdoek een stuk duurder dan een hamamdoek van katoen, maar het maakt ze ook heerlijk zacht. Bovendien is bamboe niet schadelijk voor de huid. Het is daarnaast ook milieuvriendelijk, antibacterieel en neemt beter vocht op dan katoen. Hierdoor drogen de hamamdoeken nog sneller.

Twee meter lang!

Speciaal voor Nederlanders zijn de hamamdoeken van Happy Towels maar liefst twee meter lang. Zo lig je tenminste niet met je voeten buitenboord, echt heel fijn. En het is ideaal als plaidje om te slaan als je `s avonds lekker op de bank of bij een kampvuur zit.

Fairtrade geweven in Turkije

Deze hamamdoeken worden fairtrade geweven door een oude weversfamilie uit het dorpje Buldan in Turkije. De hele familie is bij het proces betrokken. Zelfs de oude weefgetouwen waarop generaties eerder werkten staan er nog. Inmiddels zijn er natuurlijk wel een aantal automatische weefmachines in gebruik want anders zou de familie de vraag naar hamamdoeken, die inmiddels uit verschillende landen komt, totaal niet aankunnen!

Met de aanschaf van een hamamdoek van Happy Towels maak je niet jezelf alleen heel blij, maar help je ook nog eens een kind in Turkije om naar school te kunnen gaan.

Kans op educatie

Maar Happy Towels is zo`n webshop waarvan je echt heel blij wordt! Niet alleen omdat de webshop zelf zo ontzettend leuk is en samenwerkt met ambachtslieden, maar ook omdat een deel van de opbrengst van de hamamdoeken terug naar Turkije gaat. Happy Towels steunt hier namelijk het project ‘Baba Beni Okula Gonder’ oftewel ‘Papa laat me naar school gaan’ dat meisjes helpt opnieuw naar school te gaan.

Meestal hebben deze meisjes vroegtijdig hun school verlaten vanwege economische redenen of traditionele opvattingen. Het project geeft meisjes kans op een beurs om naar de middelbare school te gaan. Daarnaast verstrekt BBOG meisjes (én jongens) uit arme gezinnen een studiebeurs om naar de universiteit te kunnen.

Met de aanschaf van een hamamdoek van Happy Towels maak je dus niet jezelf alleen heel blij, maar help je ook nog eens een kind in Turkije om naar school te kunnen gaan. Hierdoor krijgen zij niet alleen de kans om gedegen educatie te kunnen volgen, maar ook deel te kunnen nemen aan het arbeidsproces en een sterkere sociale positie te krijgen.

Win een hamamdoek van Happy Towels t.w.v. 32 euro

Van Happy Towels mag ik zo`n prachtige en lekker zachte hamamdoek naar keuze weggeven aan mijn lezers. En kans maken op zo`n leuke hamamdoek is heel simpel! Vul onderstaand formulier in en klik op verzenden. That’s it! Tevens zou ik het leuk vinden als je Bohalista en Happy Towels op social media liked en/of volgt. Uiteraard waardeer ik het natuurlijk extra als je deze winactie dan ook nog eens deelt, maar dit is allemaal niet verplicht! Laat je me ook nog even weten welke kleur jouw favoriete hamamdoek heeft?

Winformulier

Deze winactie is afgelopen. De winnaar is inmiddels bekend gemaakt.

Voorwaarden

Deze actie loopt tot en met 29 mei 2018. De winnaar krijgt na 31 mei 2018 persoonlijk bericht via e-mail en verplicht zichzelf om binnen 48 uur na ontvangst van deze e-mail te reageren, anders kies ik een andere winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Winnaars worden getrokken door middel van random loting.

Facebook Comments

6 Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.