Tropilex hangmat

Creër een tropische sfeer in huis

De zomer is nu echt voorbij. Althans voor mij inmiddels. In Bulgarije was het eigenlijk nog heerlijk weer en liep ik tot voor kort overdag nog zonder jas buiten. Nu moet ik ineens een dikke jas aan en heb ik het stiekem nog steeds koud. Wat een verschil! En wat zal ik de zomer missen! Maar de winter staat toch echt voor de deur, dus we zullen eraan moeten geloven en er het beste van moeten maken. Alhoewel, we moeven natuurlijk helemaal niet! Wel nee, we creëren thuis gewoon zelf tropische sferen en doen net alsof we op een zonnig eiland vakantie vieren. Ik bedoel, waarom niet? Met hangmat of hangstoel van Tropilex creëer je binnen no-time een tropische hoekje in je huis. Tropilex hangmat (WINACTIE) Tropilex (WINACTIE)

De zomer in huis met simpele stappen

Ik kreeg deze deze mooie hangmat ‘Grenada’ van het merk Tropilex opgestuurd en zet daarmee de zomer nog even voort! De hangmat is eenvoudig te bevestigen tussen twee bomen of bijvoorbeeld een hangmatstandaard . Wil jij dat ook? Zet dan een mooi palmboompje in een grote pot naast je hangmat, maak een grote kan limonade (of sangria), zet een tropisch muziekje aan en lees een zomers boek. Oh, en vergeet de verwarming niet een standje hoger te zetten natuurlijk. Zie je? Met een paar simpele stappen haal je de zomer in huis! En in het voorjaar verhuis je gewoon alles naar de tuin of het balkon. Dan kun je daar relaxed van het echte zonnetje genieten. Ideaal toch? Tropische sferen

Duurzame hangmatten

De hangmat ‘Grenada’ heeft echt een vrolijke en zomerse uitstraling en laat me denken aan een parelwit zandstrand met wuivende palmbomen aan een rustige, turquoise zee. Ik vind de kleurencombinatie echt prachtig en rustgevend. Aan beide kanten is de hangmat voorzien van vrolijke franjes. Dit geeft echt een beetje een extra tropisch tintje. En het belangrijkste: hij ligt echt heerlijk! Bovendien worden de hangmatten van Tropilex duurzaam geproduceerd. Zo worden ze bijvoorbeeld met de hand geweven en afgewerkt door traditionele hangmatwevers en wordt er gebruik gemaakt van garens die door Oeko-Tex® 100 gecertificeerd zijn.

Win een tropische hangstoel van Tropilex

Van Tropilex mag ik eenzelfde mooie hangmat weggeven aan mijn lezers. En kans maken is heel simpel! Vul onderstaand formulier in en klik op verzenden. That’s it! Tevens zou ik het leuk vinden als je Bohalista en Tropilex op social media liked en/of volgt. Uiteraard waardeer ik het natuurlijk extra als je deze winactie dan ook nog eens deelt, maar dit is allemaal niet verplicht!

Winformulier

Deze winactie is inmiddels afgelopen. De winnaar is bekend gemaakt.

Voorwaarden

Deze actie loopt tot en met 29 november 2017. De winnaar krijgt voor 1 december 2017 persoonlijk bericht via e-mail en verplicht zichzelf om binnen 48 uur na ontvangst van deze e-mail te reageren, anders kies ik een andere winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Winnaars worden getrokken door middel van random loting.

2 thoughts on “Blijf deze winter in tropische sferen met een Tropilex hangmat (WINACTIE)

  1. Pingback: Creëer een wellness en geniet van een vakantie en privé spa in eigen tuin

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.