Jezelf goed voelen in lichaam, geest en vel, is de visie waarmee Solange Dessimoulie, schoonheidsspecialiste en ambassadrice van het merk, Decléor oprichtte in 1974. Het Franse merk is specialist op het gebied van cosmetische aromatherapie en gelooft dat skin, body en mind alle drie met elkaar in verbinding staan. Deze filosofie is vandaag nog steeds even belangrijk. Met de juiste levenswijze is het voor iedereen mogelijk om een innerlijke balans te creëren. De kracht van de natuur biedt ons daarbij alles wat we nodig hebben. Daarom is de huidverzorging van Decléor 100% natuurlijk en verzorgt het merk niet alleen de huid, maar ook een moment van ontspanning en wellness.

Wat is aromatherapie?

Aromatherapie is een therapie die gebaseerd is op een vorm van kruidengeneeskunde en maakt gebruik van etherische oliën, op basis van kruiden, bloemen en andere plantendelen. De toepassing van deze oliën kan verschillende functies hebben. Huidverzorgingsproducten op basis van aromatherapie bestrijden huidproblemen, laten het lichaam volledig ontspannen voelen en hebben een stress verlagende invloed op de emoties, door de heerlijke en rustgevende geuren die de producten hebben. Maar eherische oliën kunnen ook worden toegepast bij bijvoorbeeld massage, door middel van verdaming of tijdens het baden.

Decléor Hydra Floral Crème Légère Hydratante

De Decléor Hydra Floral Crème Légère Hydratante 24h 30 ML is een hydraterende dagcrème die de huid verzacht en beschermt tegen luchtvervuiling. Het is geen 24-uur werkende crème, maar verzorgt wel een vierentwintig uur lang hydratatie van de huid. Aangeraden wordt om de dagcrème in de ochtend, op een gereinigd gezicht en een gereinigde hals aan te brengen. De Hydra Floral Crème belooft een zachte en soepele huid die gevoed en gehydrateerd is en droogtelijntjes te verwijderen. De crème is speciaal geschikt voor de droge huid. Decléor Hydra Floral Crème Légère Hydratante is vrij van parabenen, minerale oliën en kunstmatige kleurstoffen.

Ingrediënten: plantaardige olie van Rozenbottel, Avocado en Soja, Néroli om te kalmeren en verzachten, Zeevenkel om vocht vast te houden, Wilde Viool Extract om de werking van de irrigatiekanalen en de circulatie van water en hydraterende agenten te stimuleren, Zonnebloem om tegen UvA, UvB en schadelijke invloeden van buitenaf te beschermen en Micro Proteïne van Moringa Oleifera om de huid tegen vervuiling (zoals zware metalen en sigarettenrook) te beschermen. 

Decléor Hydra Floral Crème

Decléor Hydra Floral review

Ervaring met Decléor Hydra Floral Crème

Ervaring met Decléor Hydra Floral Crème

De Decléor Hydra Floral crème is verkrijgbaar in twee verschillende varianten: een mooie, witte pot van 50 ml of een vrolijke, gele tube van 30 ml, zoals ik heb ontvangen. De crème is heerlijk fris en licht, maar toch vol en romig van textuur. Hierdoor is het eenvoudig en prettig om deze aan te brengen. Bovendien wordt het product snel opgenomen door de huid. Dit is heel prettig want zo blijft er geen vettig laagje achter en kun je snel door met het aanbrengen van make-up. 

De geur is heel lekker. Het is echt een typische cosmetica geur, maar dan eentje die je doet verlangen naar wellness-resorts en luxe spa’s. Een beetje naar bloemen ook, lekker fris! Door de handige verpakking in de vorm van een simpele tube met draaidop, is dit product heel hygiënisch in gebruik en ook heel fijn om mee te nemen in je handtas. Ideaal voor een weekendje weg! Deze verpakking mag namelijk gewoon mee in de handbagage. Het enige nadeel vind ik, is dat je niet kunt zien hoeveel product er nog in de verpakking zit.

Decléor Hydra Floral Crème Légère Hydratante review

Super hydraterende werking

Ik heb de crème nu enkele keren gebruikt en ben er echt heel tevreden over. Vooral omdat het een product op basis van natuurlijke oliën, maar het belangrijkste is natuurlijk de werking. En dat merk je direct. Nadat je het product opsmeert, voelt de huid namelijk heerlijk zacht en soepel aan. Deze dagcrème werkt bovendien echt super hydraterend. Daarom is dit, wat mij betreft, de perfecte dagcrème voor in het najaar en in de winter. Maar als je een iets drogere huid hebt en op zoek bent naar een goede hydraterende dagcrème op basis van aromatherapie, dan is de Decléor Hydra Floral Crème ook zeker in de zomer geschikt.

Decléor Hydra Floral Crème Légère Hydratante

Schoonheidsinstituten en specialisten

Decléor is exclusief verbonden aan schoonheidsinstituten en specialisten. Daarnaast is het fijn om juiste informatie over geschikte huidverzorging en een product te ontvangen op basis van persoonlijk advies. Tevens zijn er complete behandelingen met de producten van Decléor te ondergaan bij erkende bedrijven. Dat is iets wat mij echt heerlijk lijkt om te mogen ondergaan, want zo ervaar je de gehele belevenis van ‘mind, body, skin’ op een professionele manier.

Ben jij al bekennd met de producten van Decléor? Je koopt ze onder andere bij bol.com (affl), bij BEMA Beauty Products of de schoonheidsspecialiste.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.