In 2022 heb je geluk. Je hoeft namelijk niet al te veel nieuwe make-upartikelen aan te schaffen om te voldoen aan de nieuwste trends! Dit komt doordat het kleurenpalet niet echt verandert, dus de kleuren die in de afgelopen jaren populair waren, zijn nu nog steeds hartstikke hip en trendy. Toch zijn er ook wat nieuwe make-up trends die de spotlights hebben gegrepen. Daarover lees je hieronder meer!

De beste make-up trends van 2022! Bohalista
Huidskleuren Make-up Trends Bohalista

Kleurrijke oogschaduw

Kleurrijke oogschaduw is al bij meerdere modehuizen gespot, dit zijn echt tinten waar je hartstikke vrolijk van wordt! Denk bijvoorbeeld aan rood, geel en oranje. De laatste twee kleuren zijn het beste als je niet echt een pro bent in jezelf opmaken, wat je bijvoorbeeld kunt doen met een oogschaduwstick van Bobbi Brown. Rood is hierbij minder geschikt doordat je dit echt goed aan moet brengen, je zult er anders ziek uitzien en dat wil je uiteraard niet. Het zal wel een groot verschil zijn als je eerder naturelle make-up hebt gebruikt en nu ineens overstapt op kleurrijke oogschaduw, houd hier rekening mee! Eventueel kun je eerst ook nog oogcrème aanbrengen, al is dit niet per se nodig.

Rode lippenstift en eyeliner

Als het gaat om lippenstift en eyeliner dan kun je in 2022 het beste kiezen voor rode exemplaren. Met andere woorden, voor de klassieke kleur! Eventueel kun je nog wel wat anders zijn door te kiezen voor aubergine of bordeauxrood, wat toch wel weer verschilt met normaal rood. Het is hoe dan ook van belang dat je zowel de lippenstift als de eyeliner goed aflijnt, maak dus nergens een uitschuiver.

Make-up voor de zomer Bohalista

Huidskleuren

Het klinkt misschien wat raar, maar het gebruik van huidskleuren om je op te maken is in 2022 daadwerkelijk een trend. Het voordeel hiervan is natuurlijk dat het niet perfect aangebracht hoeft te worden, de uitschuivers zie je toch niet goed! Je kunt het beste enkel huidkleurige tinten toepassen, zo kun je namelijk highlights en schaduwen aanbrengen. Niet alleen voor vrouwen is dit trendy, maar ook voor mannen!

Cosmetica voor de zomer Bohalista

Wenkbrauwen

Volle wenkbrauwen zijn tegenwoordig een grote trend, al moeten ze dan alsnog wel natuurlijk zijn. Je wenkbrauwen laten groeien is dus zeker een aanrader, maar dan moet je het alsnog wel goed verzorgen. Ontbreken er stukjes? Je kunt ze dan opvullen met brow liners met een fijne punt om de haartjes goed na te bootsen. Epileren is juist weer niet nodig, dat past immers niet bij volle wenkbrauwen.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.