Je gaat op reis en neemt mee? Het zal je verbazen hoeveel mensen te weinig ondergoed inpakken of zelfs helemaal vergeten! Bijzonder wel, want ondergoed is zo’n belangrijk onderdeel van ons dagelijks leven. Hoewel we er soms maar weinig aandacht aan besteden, heeft vrijwel iedereen namelijk een grote hoeveelheid ondergoed in de kast liggen en wel degelijk een bepaalde voorkeur voor het model, de kleur en de stijl. We vinden het namelijk allemaal belangrijk dat de pasvorm goed is, de stof ademt, niet omhoog kruipt en als het even kan ook nog eens onweerstaanbaar sexy is. Een combinatie die niet altijd even makkelijk is, tenzij je alleen maar ondergoed van Calvin Klein hebt natuurlijk. Dat is namelijk een van de meest toonaangevende merken die stijl en comfort met elkaar combineert. Hierdoor zit je bijna vanzelfsprekend lekker in je vel en zul je dat ook uitstralen. Voor iets dat dus zoveel invloed op onze dagelijkse gesteldheid heeft is het daarom des te vreemder dat we dit regelmatig vergeten in te pakken! Want zeg eens eerlijk.. heb jij altijd voldoende ondergoed mee op reis? 

Calvin Klein boxershorts voor mannen

Ondergoed in de minibar

Ik moet toegeven dat ik persoonlijk echt wel enkele keren voldoende lingerie ben vergeten mee te nemen. Het is zelfs een keer voorgekomen dat ik helemaal geen ondergoed bij me had en dus ook niets om aan te trekken! Maar gelukkig weet ik dat ik niet de enige ben en schaam ik me hier dus totaal niet voor. Er zijn immers zelfs hotels die ondergoed in de minibar verkopen! Toch blijft het wel degelijk een vervelende ervaring. Moet je bijvoorbeeld enkele uren reizen met het vliegtuig, de auto of het openbaar vervoer? Dan is het belangrijk dat je lekker kunt zitten! Maar ook als je bijvoorbeeld gaat hiken, abseilen of iets anders onderneemt wil je dat je ondergoed comfortabel en aangenaam aanvoelt. Tevens is het een fijne bijkomstigheid als het ook nog een stijlvol is. Je weet immers nooit wie wat en waar te zien krijgt! Dit geldt trouwens ook voor sokken want er is niets zo vervelend als afzakkende, niet bij elkaar passende sokken waarvan je ook nog eens de naadjes voelt! En ik geloof niet dat je met ondergoed of sokken uit een minibar comfortabel de dag doorkomt.

Calvin Klein boxershorts mee op reis

Calvin Klein voor mannen

Calvin Klein ondergoed mee op reis

Vrouwen vs. mannen

Fan van dit concept ben ik dan ook niet. Evenmin als ‘even snel’ in de plaatselijke buurtsuper mijn slag te slaan omdat ik zo stom was mijn koffer niet goed in te pakken. Ik vind ondergoed daarvoor veel te belangrijk! Het is immers je tweede huid. Daarom doe ik altijd mijn best om als eerste ondergoed in te pakken als ik op reis ga. Met precieze nauwkeurigheid kies ik de setjes uit. Ook op reis vind ik het, zoals ik hierboven al beschreef, namelijk belangrijk dat mijn lingerie lekker zit en mooi bij elkaar past. Misschien zelfs wel nog belangrijker dan als ik thuis ben! Mannen hebben het wat dat betreft denk ik een stuk makkelijker. Toch schijnt het dat mannen vaker dan vrouwen te weinig ondergoed mee op reis nemen. Ik kan me daar weinig bij voorstellen. Volgens mij is het namelijk gewoon een kwestie van verschillende kleuren kiezen en gewoon voor elke dag een nieuwe boxer inpakken. Bovendien weegt ondergoed voor mannen een stuk minder. 

De iconische boordband van Calvin Klein

Of werkt dat niet zo? Nevzat heeft bijvoorbeeld een favoriet model, maar wisselt regelmatig toch ook graag af. Wel draagt hij alleen maar ondergoed van Calvin Klein, waarvan de iconische boordband niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. Dat is natuurlijk niet voor niets! De kwaliteit is namelijk hoog en de pasvormen zijn perfect. Veel van het ondergoed van Calvin Klein is bovendien gemaakt van stretch katoen, waardoor het goed aansluit op de huid en ook nog eens comfortabel draagt. Daarnaast is het verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen waardoor je altijd iets kunt vinden dat bij jouw persoonlijke stijl en lichaamsfiguur past. En dat is belangrijk want je wilt vanzelfsprekend dat je ondergoed de hele dag aangenaam kunt dragen en je jezelf zelfverzekerd voelt terwijl je vrij kunt beweger. Zeker op reis, als je de hele dag actief bezig bent!

Calvin Klein mannen ondergoed

Calvin Klein boxershorts

Duurzaam ondernemen

Hierdoor voldoet het ondergoed van Calvin Klein aan alles wat je van ondergoed mag verwachten. Bovendien onderneemt het merk steeds duurzamer. Zo worden er steeds meer gerecyclede stoffen gebruikt waardoor er minder water en energie nodig is en minder afval wordt geproduceerd. Dit betekent dat er een kleine ecologische voetafdruk wordt achtergelaten. Bovendien mag ondergoed van Calvin Klein dan wel iets duurder dan gemiddeld zijn, door de kwaliteit gaat het langer mee en hoef je dus minder snel nieuw te kopen. Maar het allerbelangrijkste is en blijft de comfort. Niet alleen in het dagelijks leven, maar ook op reis is belangrijk dat je jezelf goed voelt om het even welke activiteit. Toch is daarmee het probleem van ondergoed vergeten in te pakken niet op te lossen. Ik ben daarom benieuwd naar jouw persoonlijke ervaringen.

Neem jij altijd voldoende ondergoed mee op reis? Of ben je net als ik weleens in een hilarische situatie terecht gekomen omdat je dit bent vergeten? En wat is jouw favoriete merk ondergoed? 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.