Grappige en originele cadeau tips voor Vaderdag

Aanstaande zondag is het alweer zo ver, dan is het Vaderdag. Wist je dat Vaderdag komt voort uit Moederdag? De oorsprong van Vader,- en Moederdag heeft trouwens een totaal andere betekenis dan de commerciële dag die wij tegenwoordig vieren, maar desondanks is er niets mis mee om onze ouders af en toe te verwennen. Want daar gaat het uiteindelijk om op deze dagen! Al is dat makkelijker gezegd dan gedaan, want een cadeautje voor mannen vinden.. dat is nog een hele opgave! Ik help je graag met deze grappige en originele cadeau tips voor Vaderdag.

Dagje uit

Er is niets beters dan quality-time, dus neem je vader eens mee een dagje uit om samen tijd te spenderen. Wij zijn onlangs naar Diergaarde Blijdorp geweest met de hele familie en dit was echt ontzettend leuk. Je kunt ook naar de bioscoop, Walibi, de Efteling, Artis, het theater of gewoon lekker naar het bos of strand om te picknicken of vogels te spotten. Je kunt het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt.

T-shirt

Op Etsy hebben ze ongelofelijk leuke t-shirts, speciaal voor (aanstaande) vaders. Waarschijnlijk te laat om nu nog te bestellen voor aanstaande zondag, maar wellicht een leuk idee voor volgend jaar. Noteer het dus zeker even. Of sla je slag met een effen t-shirt en textielstiften en ga zelf aan de slag! Gebruik op Etsy gewoon de zoekwoorden Vaderdag t-shirts en je krijgt pagina`s vol leuke, lieve en grappige t-shirts te zien.

Abonnement op een tijdschrift

Ik gaf deze tip ook al in ‘persoonlijke Moederdagcadeau’s om haar origineel mee te verrassen‘, maar dit kan natuurlijk ook prima voor mannen. Dan hebben ze wat te doen op het toilet! Ik vind het namelijk ongelofelijk zonde dat er tegenwoordig zoveel tijdschriften uit de schappen verdwijnen en we alleen nog meer achter een beeldscherm zitten. Leuke tijdschriften zijn bijvoorbeeld. Men’s Health, Panorama, Quest en Esquire

Funny Magazine
Funny Magazine
In plaats van een abonnement op een tijdschrift kun je, je vader ook zijn eigen tijdschrift cadeau doen. Bij Funny Magazine kun je namelijk je vader de hoofdrol in zijn eigen tijdschrift laten spelen. Je kiest een thema, stuurt zijn foto’s en een aantal persoonlijke gegevens op en twee werkdagen later heb je het magazine in huis. Oh, en je kunt zelf een persoonlijk voorwoord schrijven. Naast tijdschriften zijn er ook gepersonaliseerde boeken verkrijgbaar, deze worden binnen zes werkdagen geleverd. De prijs voor een tijdschrift is €16.95 euro en voor een boek €19.95 euro.

Bijzondere drank

Chocolade whisky, een set om zelf wodka te maken, Abashiri Blue Beer, Rum met chocolade, een set om zelf gin te maken.. Breng een bezoek aan de slijterij en laat je adviseren, stel zelfs een mooi pakket samen, of kijk even op de website van Radbag. Daar is voor iedere man die wel een glaasje lust, wel een leuke en bijzondere drank te vinden. Radbag is eigenlijk een gadget site en ze hebben nog veel meer leuke (aan drank gerelateerde) artikelen, dus ook als je opzoek bent naar iets anders origineel is this the place to be.

Wat geef jij jouw vader dit jaar voor Vaderdag?

Facebook Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.