Het Duitse merk Bruin werd in 1921 in Frankfurt am Mainn door Max Braum opgericht en oorspronkelijk produceerde het bedrijf onderdelen van radio`s en complete radio`s. Tijdens de Tweede Wereldoorlog produceerde Braun voornamelijk militaire radiozend-, en ontvangstapparatuur. In 1950 bracht Braun het eerste elektrische scheerapparaat op de markt, waardoor het bedrijf wereldwijd succesvol werd en een nieuwe koers insloeg. Inmiddels produceert Braun geen radio`s meer, maar is het bedrijf welbekend om haar scheerapparaten, elektrische tandenborstels, haarstylingproducten en kleine keukenapparaten. Braun is een beetje ‘een vergeten’ merk, maar de afgelopen tijd hard op weg met een come-back. Zo heeft Braun bijvoorbeeld een hele fijne reiscollectie uitgebracht met stylingtools in miniformaat. Nu kun je altijd, waar en wanneer je maar wilt, je haar föhnen of stylen. Ik ontving een Braun Satin Hair 1 Style&Go Ministyler om uit te proberen en nam deze handige stijltang mee op mijn vakantie in Turkije.

Braun Satin Hair 1 Style&Go Ministyler

Braun Satin Hair 1 Style&Go ministyler

De Satin Hair 1 Style&Go ministyler is een van de kleinste en lichtste producten uit de reiscollectie van Braun. Met de Style&Go ministyler kun je zelf je haar stylen, golven of krullen. Behalve de stijltang zelf, wordt er ook een handige, plastic sluiting meegeleverd om de stijltang te beschermen tijdens transport. Wat ik dan wel een beetje jammer vind, is dat er geen mooi hoesje bij zit zodat je de stijltang netjes mee kunt nemen. De stijltang is compatibel met verschillende spanningen, heel handig. Dit is namelijk ideaal voor reizen want zo kun je de stijltang overal ter wereld veilig gebruiken met het voltage van het land waarin je bent.

Braun Ministyler

Krullen met de Braun Ministyler

Eigenschappen van Braun Ministyler

• Ergonomisch en lichtgewicht design
• Multivoltage: 110-120/220-240 V, compatibel met verschillende spanningen.
• Keramisch geïntegreerde platen, waardoor het haar vlot glijdt.
• Zwevende platen die zich aanpassen aan individuele haarstrengen voor een snelle en gelijkmatige styling.

Steil haar met de Braun Ministyler

Resultaat van de Braun Ministyler

De stijltang ligt fijn in de hand en warmt snel op waardoor je niet lang hoeft te wachten om je haar te kunnen stijlen. Het is echt een hele kleine stijltang, maar werkt wel heel fijn en je kunt je haar snel steil maken. Ook kun je er snel mooie krullen mee maken.Zelfs Nevzat vind het een fijne stijltang. Het komt natuurlijk lang niet in de buurt van een professionele, of hele goede stijltang, maar op op reis is het ideaal. Je kunt de stijltang natuurlijk ook gemakkelijk meenemen in je handtas. Dit is handig voor noodgevallen of om je haar even snel bij te werken. Voor thuisgebruik zal ik deze stijltang niet snel tevoorschijn halen. De Braun Satin Hair 1 Style&Go ministyler is onder andere verkrijgbaar bij bol.com(Afll).

Welke haarstylingproducten neem jij mee op reis?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.