Braun se810 gezichtsepilator met reinigingsborstel

Gezichtsepilator met reinigingsborstel

De Braun Face is het eerste 2-in-1 apparaat waarmee je kunt reinigen en epileren door middel van verschillende opzetstukken. Het apparaat bevat een epilatorkop voor precieze epilatie van de kleinste haartjes en een sonische gezichtsborstel voor een zachte reiniging van de huid tot diep in de poriën. Daarnaast zijn er nog extra opzetstukjes verkrijgbaar. Zoals een borsteltje voor de gevoelige huid, een borsteltje om mee te scrubben en een sponsje om gezichtsverzorgende producten extra intensief aan te brengen. De Braun Face is 100% waterbestendig, waardoor het prettig is om bijvoorbeeld onder de douche te gebruiken. Het apparaat is dermatologisch getest en geschikt voor dagelijks gebruik, zelfs met een gevoelige huid. Een nadeel vind ik dat het apparaat op batterijen werkt. Ik ben nu eenmaal niet iemand die altijd maar volle batterijen bij de hand heeft (zeker niet op reis) en grijp dus nog wel eens mis. Ook vind ik het jammer dat er geen houder bij zit, maar verder ben ik meer dan tevreden.

Braun gezichtsepilator met reinigingsborstel

De Braun Face reinigingsborstel

De reinigingsborstel bevat 10.000 zachte, fijne haartjes die voortdurend ronddraaien. Hierdoor maakt het apparaat zes keer beter schoon dan reiniging met de hand. De borstel reinigt tot diep in de poriën, exfolieert zacht en verfijnt de huid doordat de bloedcirculatie wordt gestimuleerd en celvernieuwing op gang wordt gebracht. Op zachte wijze wordt de zuiverheid en glans van de huid herstelt. Onzuiverheden worden verwijdert en gezichtsverzorging makkelijker opgenomen. Ik gebruik de Braun Face se810 nu een à twee keer per week, als intensieve reiniging. Sowieso gebruik ik het apparaat op de dagen dat ik ook een masker aanbreng, zodat dit extra goed kan intrekken. Om mijn gezicht dagelijks te reinigen gebruik ik meestal alleen mijn Konjac Sponge.

Braun gezichtsepilator

Braun reinigingsborstel

Resultaat met de reinigingsborstel

De reinigingsborstel voelt lekker zacht aan op de huid. Vooral als ik in bad lig vind ik het prettig om mijn gezicht met de borstel te masseren. Dit is echt verwennerij en voelt heerlijk aan! Wel vind ik de borstel eigenlijk net iets te hard en heftig voor mijn huid. Ik denk daarom dat een opzetstuk voor de gevoelige huid beter bij mij past. Maar je mag überhaupt geen druk uitoefenen en moet juist het borsteltje het werk laten doen, omdat je anders de huid kunt beschadigen. Gelukkig is dit bij mij niet aan de orde en gaat het meer om mijn gevoel. Ik zie namelijk wel degelijk goed resultaat. Al na een keer gebruik voelde mijn huid ontzettend zacht aan! En na enkele keren gebruik merk ik duidelijk verschil. Mijn huid ziet er egaler en gezonder uit, is soepeler en onzuiverheden zijn verdwenen.

Braun epilator

Face epilator

De Braun Face Gezichtsepilator

Naast de reinigingsborstel heb ik ook een gezichtsepilator. Dit is een smal opzetstuk met drie mesjes, welke voorzien zijn van 10 micro-openingen. Hiermee kun je haartjes op de kin, bovenlip, wangen en het voorhoofd tot 0.02 mm te verwijderen. Ook is het mogelijk om wenkbrauwen met precisie bij te werken. Het opzetstuk verwijdert haartjes met 20.000 bewegingen per minuut vanaf de wortel en zorgt voor een haarvrije huid tot vier weken. Bij mij blijven de haartjes iets langer dan twee weken weg, maar dit is natuurlijk afhankelijk van persoon tot persoon. Wel moet ik eerlijk zeggen dat de hele kleine donshaartjes nog steeds voelbaar zijn. Tevens duurt epileren langer dan harsen, zoals ik altijd doe, en dat is te voelen ook!

Resultaat met de Gezichtsepilator

De Braune Face gezichtsepilator vind ik daarom een fijne gadget voor op reis, als je even snel wilt ontharen en het allemaal niet zo precies hoeft. Zelf gebuik ik het apparaat overigens alleen voor mijn bovenlip, kin en tussen mijn wenkbrauwen. Rondom mijn wenkbrauwen vind ik het een beetje eng, omdat ik het opzetstuk niet fijn genoeg vind om precies mee te modelleren. Ik ben daarom bang dat ik per ongeluk uitschiet of teveel haar verwijder. Het apparaat is wel ontzettend fijn en snel in gebruik. Je kunt het opzetstuk namelijk twee kanten op laten draaien. Hierdoor is het zowel horizontaal als verticaal gebruiken en hoef je jezelf niet in rare posities te wringen tijdens het ontharen.

Het apparaat wordt geleverd met een beschermkapje, is lichtgewicht en zo klein dat je ‘m eenvoudig overal mee naartoe kunt nemen. De Braun Gezichtsepilator koop je bij bol.com (afll). Hoe reinig jij je huid op reis? Laat het weten in de comments!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.