Skinfood Nail Vita Peach Pink

Een tijdje geleden heb ik een pakketje met drie Skinfood producten ontvangen met daarin de Nail Vita Nailpolish in de kleur Peach Pink (PK205), de Milk Mania Handmade Fermented Soap en drie proefmonsters van het Skin Food Black Sugar Mask Wash Off. Skinfood is een Koreaans merk en heeft het motto: “Food that is good for your health is also good for your skin”. En ja, zoals het motto je al doet vermoeden: ze gebruiken voornamelijk voedsel zoals bijvoorbeeld fruit, groenten en rijst voor hun producten. Ik houd echt van make-up en verzorgingsproducten op natuurlijke basis dus ik was heel benieuwd naar de producten van Skinfood.

Nail Vita Nailpolish

Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen, ik ben namelijk ongelofelijk enthousiast! De nagellak blijft zo goed en lang zitten, dat ik helemaal een beetje verbaasd ben. En zeker gezien de prijs! Skinfood is nog niet officieel in Nederland verkrijgbaar, maar in een aantal webwinkels wel te koop. Heel veel kleuren nagellak worden onder andere bij bbcreamshop verkocht voor € 4,50. In buitenlandse webwinkels of op Ebay zijn de nagellakken verkrijgbaar vanaf ongeveer €2,50.

Nail Vita Nailpolish
Op deze foto zijn mijn nagels met een laagje gelakt.

Skinfood claimt producten op natuurlijke basis en haar nagellak te hebben verrijkt met vitamines en keratine voor de verzorging van de nagels. Of het echt zo is weet ik niet, het product stinkt ook behoorlijk chemisch vind ik. Maar eerlijk gezegd kan ik me er niet druk om maken, aangezien de nagellak zijn werk goed doet. Peach Pink is een mooi lakje in een flesje van 13 ml. Er zitten hele fijne glittertjes in de lak die zorgen voor een mooi, glanzend effect. Een laagje lak geeft een naturel effect, twee laagjes lak is voldoende om goed te dekken.

Op deze foto zijn mijn nagels met twee laagjes gelakt.
Op deze foto zijn mijn nagels met twee laagjes gelakt.

Ik moest wel even mijn draai vinden met lakken. De lak is namelijk vrij dik waardoor het wat streperig lijkt te worden, maar als je goed oplet dat je niet teveel lak op je kwastje neemt en snel lakt komt de nagellak goed tot haar recht. De lak droogt trouwens ontzettend snel, echt een pluspunt. Na vier dagen zijn de eerste chips in mijn lak zichtbaar. Ik heb de lak dan wel zonder een top coat gedragen, dus ik ben zeker goed over de kwaliteit te spreken.

Wat vinden jullie van deze kleur? En hebben jullie ervaring met het merk skinfood?

Facebook Comments

1 Comment

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.