Purifying Mud Mask Witch Hazel

Ruta heeft zo`n lekker masker in haar badkamerkastje staan, dat kan ik jullie niet onthouden dacht ik. Er is echter een klein nadeel. Het masker is namelijk alleen verkijgbaar bij Superdrug. Superdrug heeft een eigen, kwalitatief en betaalbaar merk, dat voorzien is van een certificaat van Cruelty Free International. De keten maakt sinds 2002, nadat onze Kruidvat haar aandelen verkocht, deel uit van de AS Watson family. Het bedrijf is in 1964 opgericht door de Goldstein familie en heeft inmiddels meer dan 800 fillialen en ruim 200 pop-in stores in apotheken, in de UK. Daartegenover is Superdrug dan wel weer werkelijk overal gevestigd, is het superbetaalbaar en de UK is nu ook weer niet zo ver weg hè? Dus nu heb je meteen een goed excuus voor een weekendje weg; beautyinkopen doen. Vandaag review ik de Purifying Mud Mask in Witch Hazel voor jullie, maar het masker is ook verkrijgbaar in andere uitvoeringen. En ik kan niet wachten tot die bij mij in het badkamerkastje staan!

Purifying Mud Mask Witch Hazel
De gezichtsmaskers van Superdrug zijn verkrijgbaar in de uitvoeringen: Superberry mud mask, Aloe Vera mud mask, Vitamin E moisture mask, Cucumber Peel Off mask, Dead Sea mud mask en Witch Hazel mud mask in verpakkingen van 75 ml en de voor een prijs van 2,59 pond. Het Purifying Mud Mask Witch Hazel is een reinigend, ontsmettend en zuiverend masker.

Purifying Mud Mask Witch Hazel

Het masker bevat vrij veel chemische ingrediënten zoals kaolien, magnesiumaluminiumsilikaat, glycerine, propyleenglycol en xanthaangom. Daarnaast bevat het toverhazelaar en salicylzuur om vlekken en oneffenheden te verminderen en dode zee modder om de huid diep te reinigen, overtollig olie te absorberen en voor een stralende teint.

Mud Mask Witch Hazel Purifying

Het wordt aangeraden om het masker 10 tot 15 minuten en 2 tot 3 keer per week te gebruiken, zo krijg je het beste resultaat. Het masker zit in een handige tube waarmee het product makkelijk te doseren is zonder dat alles onder komt te zitten. Plus de tube is gemakkelijk open te knippen waardoor je ook het laatste restje product kunt gebruiken, een groot pluspunt als je het mij vraagt. Het product heeft een fijne structuur; niet te dik en niet te dun, maar wel lekker romig en goed smeerbaar waardoor het masker goed is aan te brengen.

Purifying Witch Hazel Mud Mask

Ik heb een gecomineerde huid en voornamelijk mijn t-zone kan soms heel vet zijn. Van oneffenheden heb ik niet in hele erg mate last, maar toch heb ik ze wel degelijk. Het Purifying Mud Mask Witch Hazel is gemakkelijk op te brengen, maar van de geur ben ik niet bepaald fan. Het masker ruikt namelijk niet lekker fris of bloemerig, maar eerder vrij chemisch. Het masker droogt vrij snel en het droogproces is ook vrij gevoelig, iets wat ik persoonlijk heel erg op prijs stel omdat ik dan echt het gevoel heb dat het masker goed aan het werk is. Het masker is vrij lastig te verwijderen en ik heb echt staan schrubben. Mijn huid was direct na gebruik van het masker dan ook vrij rood en vlekkerig, maar nadat dit is weggetrokken is mijn huid ongelofelijk egaal, zacht en totaal niet meer vet. Mijn huid ziet er zoveel beter uit na gebruik van dit masker, maar voelt ook een stuk zachter. Het Purifying Mud Mask Witch Hazel is echt een fijn product dat goed werkt en gezien de lage prijs ook echt een aanrader. Het is jammer dat het masker alleen in de UK verkrijgbaar is, maar ik weet zeker dat je het ook wel ergens online kunt vinden. En ach, anders plannen we gewoon een weekendje shoppen in Londen, dan slaan we meteen in bulk in!

Wat is jouw favoriete masker?

Facebook Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.