Flormar Swatches

Als je iets veel tegenkomt in mijn nagellakstash dan zijn het wel de nagellakken van Flormar. Ik geef toe dat ik een lichtelijke verslaving aan de nagellakken vann Flormar heb. Ok, een serieuze verslaving. Maar kom op zeg, behalve dat ze superfijn lakken, snel drogen prachtige kleuren en mooie special editions hebben, zijn ze ook nog eens mega-goedkoop. Een lakje kost tussen de 1 en 3 Turkse Lira, dat is omgerekend helemaal niets.

Flormar nagellak

Het goede nieuws voor jullie en het slechte nieuws voor mij is dat Flormar een winkel in Amsterdam heeft geopend! Gewoon in de kalverstraat. En winkel van Flormar in de Kalverstraat te Amsterdam! Hoe tof is dat? Ik weet niet wat de prijzen zijn geweest want zoals ik net als zei heb ik een serieuze verslaving en ik probeer de winkel echt te ontwijken. En omdat ik naarstig opzoek ben naar lotgenootjes is hier: “Flormar Swatches deel een.”

Flormar nagellak

IMG_0264

Dit is nummer M110 van de Supermatte collectie, een van mijn favoriete collectie`s. Dit is een mooie lichtbruine kleur en op de foto`s draag ik slechts een laagje. De lakt droogt snel en is fijn aan te brengen.

Flormar nagellak

Flormar nagellak

Ook M108 is van de supermatte collectie. Die is een beetje een zalmroze/oranje kleur(?) en deze lak vind ik vooral zomers bij een gebruinde huid heel mooi.

Flormar nagellak

Flormar nagellak

Zoals je wel aan het flesje kunt zien heb ik deze lak veel gebruikt! M123 is dan ook een van mijn favoriete lakjes, maar ook wel weer een zomerkleurtje. Wat ik vooral fijn vind aan de supermatte collectie is trouwens de dikte van het kwastje. De lak is echt in een keer goed aan te brengen.

Flormar nagellak

Flormar nagellak

M101 is een prachtige felrode kleur. Dit is een kleur die iedere vrouw in haar stash moet hebben! Geschikt voor iedere gelegenheid en rood past (bijna) overal bij. Ook hier draag ik slechts een laagje.

Flormar nagellak

IMG_0429

Nog zo`n zomerse kleur is 44 van de supershine collectie. De winter moet nog beginnen, maar ik kan nu al niet meer wachten tot de zomer. Ook de supershine collectie vind ik erg fijne lak in het assortiment hebben.

Flormar nagellak

Flormar nagellak

Alleen valt 25 van de supershine collectie wel een beetje tegen. De lak dekt niet goed in een laagje en is ook wat streperig. Desondanks vind ik het wel een mooie kleur en is de shimmering echt heel mooi in het zonlicht.

Flormar nagellak

Over het algemeen ben ik zeer te spreken over de nagellak van Flormar. De kwastjes zijn oprecht fijn, de lak droogt snel, blijft een dag of drie goed zitten en dekt meestal in een laag. Natuurlijk zit er wel eens een lak van mindere kwaliteit tussen zoals 25 van de supershine collectie. Maarja, waar zou ik eigenlijk over mogen klagen voor zo`n klein prijsje? Volgende week kun je je verheugen op “Flormar Swatches deel twee”.

Ben jij al bij de Flormar geweest?

Facebook Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.