Fashion Wishlist May

Volgende maand ga ik met broerlief een weekje op vakantie. We gaan lekker naar Italië, Viareggio om aan het strand te bakken, lekker te eten, bij te kletsen en heel veel wijntjes te drinken. En dus, nu wil ik een nieuwe bikini. Maar ik kan de perfecte niet vinden. Ik had echt een hele Fashion Wishlist May gemaakt van zeshonderd bikini`s -ok, ik overdrijf een beetje- en dat was bizar, dus uiteindelijk zijn deze vier overgebleven. Maar zodra ik deze foto had ge-upload begon ik alweer te twijfelen. Dus waarschijnlijk ga ik uiteindelijk voor een totaal ander model. Ik weet het echt niet!

Fashion may

1 Rafaella d’Angelo Badpak – winkelstraat.nl
Rafaella d’Angelo is echt een leuk en romantische merk! Deze monokini geeft me meteen een zomers gevoel. Vaak vind ik monokini`s iets ordinairs hebben, maar deze is juist heel lief. Ik ben alleen bang dat zoiets me totaal niet staat! En krijg je er niet een ontzettend lelijke witte afdruk van na het zonnen?

2 Rafaella d’Angelo bikini – winkelstraat.nl
Hoe lief is deze bikini? Ik vind deze bikini echt iets leuks en romantisch hebben. Ook deze bikini is van het merk Rafaella d’Angelo en verkrijgbaar bij winkelstraat.nl voor 193 euro. Vrij duur en ik was niet opslag verliefd, dus je snapt dat ik twijfel!

3 Halterbikini Versaille – littlesoho.com
Deze bikini van Versaille vind ik lekker vrolijk door het geel, maar door de combinatie van geel met paars is de bikini ook mooi en chique! Ik vind vooral de gouden details en het printje erg leuk. Twijfel, twijfel! Deze bikini is verkrijgbaar bij littlesoho.com voor 129.95 euro.

3 Triangelbikini Sorrento – littlesoho.com
Ook deze bikini is van littlesoho.com, maar dan een tientje duurder. Ik heb echt niet bewust vier bikini`s van twee merken uitgekozen, maar ik vind het gewoon zo moeilijk om een bijzondere bikini te vinden dat als ik iets vind, ik vaak meteen de gehele collectie van een merk wil hebben! Ik vind deze bikini erg leuk, maar de bandjes van het broekje vind ik veel te breed. En ik denk dat deze bikini misschien wat oubollig is voor iemand van vijfentwintig?

Ik weet het niet! Ik kan op internet bijna niets vinden, hier in de winkels niets vinden en alles wat ik wil vind ik al snel tweehonderd euro of meer en dat vind ik echt teveel van het goede! Misschien moet ik maar gewoon in m`n blote bips gaan, haha. Hebben jullie nog de ultieme tip waar mooie bikini`s te koop zijn?

Facebook Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.