Beauty Wishlist June

Over twaalf dagen vlieg ik met mijn broer naar Viareggio, Italië. We gaan lekker een weekje bijkletsen, lekker eten, heel veel wijntjes drinken, shoppen en aan het strand liggen bakken! Mijn Beauty Wishlist June is niet zo bijzonder deze maand, maar wel heel belangrijk. Ik hoef jullie vast niet te vertellen hoe belangrijk het is om je huid en haar goed te beschermen en verzorgen tegen de zon, maar ik doe het lekker toch. People: het is heel belangrijk om je huid en haar te beschermen onder andere tegen de schadelijke stralingen van de zon zodat je niet verbrand, om huidveroudering te voorkomen en ter voorkoming van huidkanker. Smeren dus!

Beautywishlist june 14

1 Zonnebrand Spray – NO-AD
Zonnebrand is vaak ontzettend prijzig. Of zeg maar gewoon duur. De zonnebrandcrème van NO-AD niet. NO-AD is een superbekend merk in Amerika, maar in Nederland helemaal niet zo bekend. Dit komt omdat ze niet adverteren (NO-AD, snap je?), wat er meteen voor zorgt dat de producten lekker betaalbaar zijn! De zonnebrand is verkrijgbaar in een tube en fles, beschermt tegen Uv-A en Uv-B stralen en is water,- en zweet-proof. NO-AD zonnebrand is onder andere verkrijgbaar bij de Kruidvat en de Tuinen ongeveer vijf euro.

2 Aftersun – NO-AD
Je huid beschermen met zonnebrandcrème is belangrijk, maar je huid na het zonnen verzorgen met een voedende aftersun is minstens zo belangrijk. Ik heb de zonnebrand van NO-AD al een tijdje in mijn stash, maar de aftersun heb ik nog niet eerder uitgeprobeerd. Dat ga ik nu dus wel doen aangezien ik heel tevreden ben over de zonnebrand van NO-AD. De aftersun biedt verkoeling, hersteld het vochtbalans, zorgt ervoor dat je bruine kleurtje langer blijft zitten en bevat onder andere aloë vera, cacao boter, kamille, lavendel en vitamine A, C en E. Ook de aftersun kost rond de vijf euro.

3 Zonnebrandolie – NO-AD
Misschien iets minder goed, maar oh zo fijn; zonnebrandolie. Ik kleur snel bruin, maar het kan niet bruin genoeg! Het liefst spray ik de hele dag met zonnebrandolie, maar omdat het niet zo goed is gebruik ik het alleen maar van tijd tot tijd. Gewoon om net even dat beetje teint te creëren. De NO-AD zonnebrandolie kost ongeveer tien euro en is ook verkrijgbaar bij onder andere Kruidvat en de Tuinen.

4 Aloe Extra Care Lipstick – Piz Buin
Hoewel mijn huid niet snel verbrand, heb ik altijd heel snel en veel last van verbrande lippen. Ik ben zo`n suf kind dat er nooit aan denkt om een speciale zonnebescherming voor mijn lippen te kopen (misschien omdat er zo weinig aanbod is) maar gelukkig heb ik er nu wel aan gedacht! Nu moet ik het alleen nog niet vergeten om het ook daadwerkelijk kopen, haha. Leuk weetje: Franz Greiter ontwierp de eerste zonnebescherming ter wereld, die later bekend werd als Piz Buin, de berg waar hij een ernstige zonnebrand opliep.

5 Innova Target Ranges Sun Active Hairprotection Oil – Indola
Omdat het moet van Nevzat. Als ik wil dat mijn haar geverfd wordt zoals ik het wil, dan moet ik mijn haar beter verzorgen. En aangezien ik naar het strand ga, zal ik extra mijn best moeten doen. De Indola Innova Target Ranges Sun Active Hairprotection Oil is een beschermende haarolie die het haar beschermd tegen de schadelijke invloeden van de straling van de zon.

6 Care-Line Color Sun Sublime Oil – Keune
Hetzelfde verhaal als hierboven bij nummer 5. Echter is de haarolie van Keune ook geschikt voor de huid. Hoewel deze van Keune me meer aanspreekt, lijkt het me wel zo dat de huid een andere bescherming en verzorging nodig heeft dan het haar. En daarom twijfel ik een beetje welke ik wil aanschaffen. Deze is wel goedkoper dan die van Indola en ook nog eens waterbestendig. Iemand ervaringen?

Bescherm jij jezelf goed tegen de zon? En wat staat er op jouw verlanglijstje deze maand?

Facebook Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.