Aalani woonaccessoires is een webshop met producten afkomstig uit voornamelijk Indonesië en de Filippijnen. Alle woonaccessoires zijn duurzaam, fair trade en worden met veel liefde gemaakt en ingekocht door Anke Fleischeuer, de oprichtster van Aalani. De producten krijgen een eerlijk loon, hebben een gemeenschappelijke ziektekostenverzekering, laten hun kinderen naar school gaan en indien nodig krijgen ze ook huisvesting. Aalani zorgt er daardoor niet alleen voor dat jij sfeer in huis kunt aanbrengen, maar draagt ook bij aan een beter leven voor de armste mensen.

Aalani woonaccessoires Snijplank

Aalani Snijplank woonaccessoires

Snijplank Aalani woonaccessoires

Bijdragen aan een betere wereld

Anke Fleischeuer besloot om de webshop Aalani op te richten in 2012. Zij was na drie reizen naar de Filipijnen verknocht aan het land en wilde graag iets bijdragen aan de verbetering van leefomstandigheden voor de lokale bevolking. Door haar passie voor interieur te combineren kan ze haar hart volgen en een steentje bijdragen aan een betere wereld! De keuze voor eerlijke handel was logisch. Op deze manier wordt er een eerlijke prijs gegeven aan de lokale bevolking en hebben zij automatisch kans op een beter leven. Daarnaast wordt er ook rekening gehouden met de natuur. Zo wordt er bijvoorbeeld voor iedere gekapte boom ook weer een nieuwe geplant.

Aalani woonaccessoires

Interieur Aalani woonaccessoires

Gerecyclede materialen

Van Aalani ontving ik een prachtige snijplank gemaakt van acacia. Dit is een hardhout soort die veel voorkomt in de Filipijnen en heeft een mooie, warme kleur. Doordat iedere plank voorzien is van een andere tekening, heb je altijd een exclusief product. Niet één snijplank is namelijk hetzelfde. Maar in de webshop vind je nog veel meer mooie en bijzondere woonaccessoires, zoals bijvoorbeeld lampen, vazen, schalen, kandelaars en wandversieringen. De producten zijn speciaal ontworpen voor de Westerse markt en veelal gemaakt van natuurlijke en gerecyclede materialen zoals capiz, acacia, abaca, papier, metaal en jeans. Alles is exclusief handgemaakt en door Anke haar bijzondere band met deze landen, weet zij bij ieder product ook veel te vertellen.

Aalani woonaccessoires Interieur

Stapjes in de goede richting

Met het kopen van duurzame producten verander je de wereld niet. Maar door bewust te winkelen, komen we wel degelijk kleine stapjes in de goede richting. Door de kopen Aalani woonaccessoires maak je bijvoorbeeld niet alleen jezelf blij, maar help je ook de Filipijnse en Indonesische bevolking een stap vooruit, op weg naar een beter leven. Daarnaast draag je bij aan het behoud van de natuur en stimuleer je hiermee het voortbestaan van het leven op een gezonde manier.

1 thoughts on “Met Aalani woonaccessoires maak je ook een ander blij!

  1. Pingback: Hoe creër je een duurzaam interieur in vijf stappen

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.