V-BOMB: Heerlijke veggie juices thuis bezorgd!

Onlangs kwam Eva bij ons op bezoek. Eva komt uit Oostenrijk en Oostenrijk ligt in Europa en Europa betekent eten. Zo werkt mijn brein ongeveer, haha. Dus toen Eva mij vroeg wat ik graag wilde hebben, zat ik er klaar voor. Ik vroeg haar om de websites van supermarkten bij haar in de buurt zodat ik het assortiment kon zien. Niet begrijpend vroeg Eva mij wat ik precies bedoelde. Ik begreep niet wat zij niet begreep. Maar toen ze me de links van supermarkten stuurde, kwam ik erachter dat je het assortiment helemaal niet online kunt zien! Je kunt geen online boodschappen doen in Oostenrijk. Mijn schrik was groot, want zelfs hier in Turkije bestellen we online. Eva was vol verbazing dat zoiets mogelijk is en ik vertelde haar dat we in Nederland zelfs nog veel meer kunnen laten bezorgen. Van kook,- en maaltijdpakketten tot koffie en van pizza tot verse groenten. Maar wist je ook dat je tegenwoordig zelfs kant en klare juices kunt bestellen?

Julia Bakker heeft na vage gezondheidsklachten en gewichtsproblemen haar levensstijl totaal omgegooid naar een gezondere en sportievere manier van leven. Vorig jaar was zij in New-York en raakte zij bekend met de ‘The Juicebar’, een bar waar je diverse, gezonde juices kunt bestellen en die dan vers geperst worden. In haar enthousiasme heeft zij daar een Angel juicer aangeschaft zodat zij ook in Nederland gezonde juices voor zichzelf en haar gezin kon maken. Doordat mensen in haar omgeving net zo enthousiast waren, kwam er steeds meer vraag naar lekkere juices en is V-Bomb nu een feit. Op dit moment worden er zes verschillende smaken veggie juices aangeboden: Biet, Venkel, Tarwegras, Wortel, Kruiden en Paprika. Deze groenten zijn de basis voor de juices en worden verrijkt met diverse kruiden. De V-Bomb is een koudgeperste sap van vijfhonderd gram groenten, fruit en kruiden. Hiervan blijft tweehonderdvijftig milliliter sap over en dit wordt de inhoud van een recylebaar(!) flesje V-Bomb. Een veggie juice bevat je dagelijkse hoeveelheid groente en fruit. De meeste smaken bevatten veel vezels, mineralen en verschillende soorten vitamines en werken bloedzuiverend ontgiftend en bevatten antioxidanten. Op de website kun je de verschillende werkingen van de verschillende ingrediënten heel fijn nalezen.

De juice Tarwegras bestaat uit tarwegras, appel, peer, munt en gember.

De Bieten juice is gemaakt van rode biet, peer, appel, bleekselderij, wortel en gember.

In de juice Venkel vind je venkel, maar ook appel, spinazie en limoen.

De Paprika juice bestaat uit paprika, peer, appel en gember.

In de Wortel juice proef je wortel, sinaasappel, munt en gember.

De Kruiden is gemaakt van basilicum, munt, koriander, appel, wortel en limoen.

V-Bomb Veggie Juice wordt rauw en koud geperst met de slowjuicer. Het is een versproduct en wordt direct na de productie in de shockvriezer ingevroren voor optimale versheid. Door invriezen treedt geen verlies van kwaliteit en smaak op. De juices worden ingevroren bezorgd door Post NL. Post NL rijdt met een speciale koelverpakking zodat de sapjes niet (geheel) ontdooien. Het is belanngrijk om de sappen na ontvangst direct in de vriezer te leggen. Let hier dus op als je besteld. Als de drankjes ingevroren zijn, zijn ze tenminste negen maanden houdbaar. Na ontdooiing zijn de drankjes nog vijf dagen houdbaar.

V-Bomb Veggie Juices zijn waren verkrijgbaar vanaf zes stuks voor 19.50 euro inclusief verzendkosten. Tegenwoordig zijn de juices helaas niet meer verkrijgbaar

Facebook Comments

1 Comment

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.