L’Atelier van Nestlé: heerlijke gevulde chocolade!

Chocolade is absoluut mijn guilty pleasure. Ik koop het bijna nooit want zodra er chocolade in huis is, is het binnen vijf minuten op. Ik kan me echt niet inhouden en eet zo een reep, of twee op. Nee, ik word er niet misselijk van, ik wil juist alleen maar meer! Chocolade is gewoon echt niet veilig in mijn buurt. Ik schreef hier welke chocolade ik het allerlekkerst vind, maar bij nazien heb ik dat maar weggehaald. Ik vind namelijk alle chocolade ontzettend lekker, vooral met vulling. Daarom laat ik jullie graag kennis maken met L’Atelier van Nestlé. Deze gevulde chocolade is namelijk verslavend lekker!

Unhealthy On Saturday - L’Atelier van Nestlé

De chocoladerepen L’Atelier van Nestlé zijn wel heel bijzonder gevuld. Je kunt de ingrediënten namelijk letterlijk zien en dit maakt deze chocolade wel heel aantrekkelijk. De inspiratie werd gehaald uit de studentenhaver en de repen zijn gevuld met een grote hoeveelheid vulling, namelijk meer dan 17.5 procent, van verschillende, hele noten en stukjes gedroogd fruit. Absoluut een lust voor het oog, maar nog veel lekkerder in mijn mond.

L’Atelier Chocolade Nestlé

Unhealthy On Saturday -  Nestlé L’Atelier

L’Atelier van Nestlé chocoladerepen van zijn zonder toegevoegd aroma’s en bevatten alleen cacaoboter van cacaobonen uit Oost-Afrika en het Afrikaanse evenaarsgebied, waarvan de kwaliteit en herkomst zijn gecertificeerd. Bovendien werkt Nestlé volgens haar Cacao plan om de levering van hoge kwaliteit en duurzaam geproduceerde cacao te verzekeren. Zo ondersteunt Nestlé bijvoorbeeld cacaoboeren in het runnen van een winstgevend landbouwbedrijf en verbeteren ze sociale omstandigheden in cacaoproducerende gebieden.

Chocoladereep L’Atelier van Nestlé

De tabletten zijn verkrijgbaar in vier verschillende smaken. Er zijn twee pure chocoladetabletten met Bosbessen, Amandelen en Hazelnoten of Cranberries met Amandelen. Als je meer van melkchocolade houdt kun je kiezen uit Rozijnen, Amandelen en Hazelnoten of Cranberries, Amandelen en Hazelnoten. Goedkoop zijn de repen niet, een reep 195 gram kost namelijk 3,50 euro. Maar.. ze zijn verrukkelijk!

L’Atelier van Nestlé is onder andere verkrijgbaar bij de AH

Facebook Comments

1 Comment

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.