De lekkerste en ongezondste Must-Follow Instagram Accounts

Ik had het idee om een heerlijk, ongezond, vol met suiker en chocolade en boordevol calorieën recept met jullie te delen vandaag. Vol goede moed ging ik dus aan de slag om een dessert bestaande uit laagjes met onder andere chocolade, koekjes en rood fruit te maken. Maar ik ben gigantisch gefaald en heb in plaats van een lekker toetjes gegeten, een uur de keuken kunnen poetsen. Dat (of misschien beter een ander) recept houden jullie dus nog tegoed. Voor deze week deel ik de lekkerste en ongezondste Must-Follow Instagram Accounts voor de heerlijkste en mooiste caloriebommen!

@rawberryfields

@rawberryfields is de Instagram van Rachel uit Bristol, UK. Ze is een Raw-Foodie en eigenlijk is de heel misplaatst in dit blog. Ze maakt namelijk alleen maar raw desserts. Desondanks vind ik dat ze hier een plekje verdiend, ze maakt namelijk prachtige foto`s en alles ziet er zo ongelofelijk lekker uit dat ik bijna zelf een Raw-Foodie wil worden.

@goodiesbydani

@goodiesbydani is een bedrijf in Dallas, Texas en plaatst helaas, helaas, geen recepten. En ook geen website. Wel foto`s om bij te watertanden. Volgens mij vliegen de kilo`s eraan door alleen maar naar de foto`s te kijken.

@bakersroyale_naomi

@bakersroyale_naomi is zeg maar echt liefde. Behalve sweets, heeft ze nog veel meer lekkere recepten (onder andere een categorie met alleen maar cocktails) welke ze verzamelt op haar blog. Ik zou willen dat ik zulke prachtige recepten en foto`s kon maken.. zucht.

@thecakeblog

Nog liever zou ik willen dat ik zulke prachtige taarten als @thecakeblog zou kunnen maken. Behalve een Instagram account vol prachtige taarten, heeft ze ook een blog met nog veel meer inspiratie en tips om je vingers bij af te smullen!

@letmeeatcake

“Let me eat cake, because you should always save room for dessert” is het motto van @letmeeatcake. Dit account is van Nastassia Johnson die ook een blog onderhoudt, of eigenlijk: waar ze alles verzamelt wat niet goed voor de lijn, maar te lekker om te laten staan is.

Wat zijn nog meer Must-Follow Instagram Accounts voor de lekkerste en mooiste zoetigheden?

Facebook Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.