4×2 kaartjes winnen voor de Vakantiebeurs 2020 (Jublieumeditie)

Win 4x2 kaartjes voor de Vakantiebeurs 2020 (Jublieumeditie)

Het nieuwe jaar staat om de hoek en dat is bij uitstek het moment om nieuwe reisplannen te maken. En waar kun je dan beter inspiratie opdoen als tijdens de Vakantiebeurs? Hier maak je namelijk een reis over de wereld binnen een dag en kom je helemaal in de vakantiestemming. Wil je hier graag bij zijn? Dan heb ik leuk nieuws! Onderaan dit blog maak je namelijk kans om 4×2 kaartjes te winnen voor een bezoek aan de Vakantiebeurs. Je kunt hier kennis maken met het grote aanbod van reisorganisaties, hotels en bestemmingen en jezelf laten informeren over de mooiste bestemmingen. Ook bevinden zich er verschillende theaters, waar de hele dag door inspirerende presentaties, demonstraties en leuke workshops plaatsvinden. 

Impressie van de Vakantiebeurs 2020
De Vakantiebeurs 2020
Entertainment op de Vakantiebeurs

Entertainment en activiteiten

Tevens zijn er tal van leuke activiteiten te ondernemen. Volg bijvoorbeeld de wijnroute, of de fiets- en wandelroute. Neem selfies in de verschillende photobooths, maak een ritje in het mini reuzenrad of ga kajakken en suppen! Je kunt er zelfs door Grand Canyon raften in een van de 9D Virtual Reality stoelen, een proefduik maken in een duiktank, mee op klimavontuur of een kookworkshop volgen. Ook is er dans, film en muziek. En in de festivaltent zijn shows en optredens van grote Nederlandse artiesten. Maar er is werkelijk entertainment van over de hele wereld en voor jong en oud voldoende te doen. Eigenlijk heb je aan een dag niet genoeg voor alle belevenissen!

Kaartjes voor de vakantiebeurs winnen

Bestel tickets voor de Vakantiebeurs

De Vakantiebeurs vindt plaats in de jaarbeurs van Utrecht vanaf donderdag 16 januari tot en met zondag 19 januari. Dit jaar is het de vijftigste editie van de Vakantiebeurs en dit jubliem wordt extra bijzonder. Zorg dus dat je erbij bent op een van de vier dagen. Direct tickets bestellen kan via deze link. Bestel je voor 27 december dan profiteer je van korting en maak je automatisch kans op een Isropa Reizen reischeque t.w.v. € 1000,-. Ook ontvang je een kortingsvoucher t.w.v. € 100,- van Captain Cruise, een kortingsvoucher t.w.v. € 50,- van Isropa Reizen, een gratis cursus fotografie van Zoom en een gratis Voyago reismagazine jaarabonnement. 

Sfeerimpressie van de Vakantiebeurs
Win kaartjes voor de Vakantiebeurs

4×2 kaartjes winnen voor de Vakantiebeurs

Wil je kaartjes winnen voor de Vakantiebeurs? Dan heb ik goed nieuws! Ik mag namelijk vier keer twee vrijkaarten weggeven aan mijn lezers. En kans maken is heel simpel! Vul onderstaand formulier in en klik op verzenden. Tevens zou ik het leuk vinden als je Bohalista op social media volgt. That’s it! Uiteraard waardeer ik het natuurlijk extra als je deze winactie dan ook nog eens deelt, maar dit is allemaal niet verplicht! Laat je me ook nog even weten wat jouw reisplannen voor aankomend jaar zijn?

Winformulier

Deze winactie is inmiddels afgelopen. De winnaars zijn bekend gemaakt.

Voorwaarden

Deze actie loopt tot en met 31 december 2019. De winnaar krijgt na 31 december 2019 persoonlijk bericht via e-mail en verplicht zichzelf om binnen 48 uur na ontvangst van deze e-mail te reageren, anders kies ik een andere winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Winnaars worden getrokken door middel van random loting.

Facebook Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.