Een bezoek aan de inspirerende Hanos Najaarsbeurs

Ik houd zoveel van eten. Uiteraard van lekker eten. En dan ook uiteraard het liefst tot ik bommetje vol zit. Op een hete zomeravond lekker lang en uitgebreid tafelen, met liters wijn en vrienden.. en dan rollend naar huis! Dat is toch wel een van de fijnste dingen zijn in het leven. Maar behalve lekker eten, houdt ik ook van voedsel an sich. Ik vind het intrigerend wat er allemaal mogelijk is met voedsel. Je kunt er zo ontzettend veel moois en lekkers van maken. Unieke combinaties van de meest bijzondere ingrediënten, verrassende smaakexplosies, de kunst achter een strak opgemaakt bord en de mooiste kleuren en geuren op elkaar afgestemd. Voedsel is, wat mij betreft, een kunststroming apart.

Gisteren vond de Hanos najaarsbeurs in Amsterdam plaats en ik bracht een bezoek. Op deze inspirerende beurs worden verschillende afdelingen en merken vertegenwoordigd die je voorzien van de laatste trends op culinair gebied. Behalve de huidige trends, waren er diverse demonstraties, live-cooking en uiteraard allerlei lekkere producten die geproefd konden worden. Ook waren er vooraanstaande chefs uit diverse restaurants aanwezig om je te laten proeven van heerlijke gerechten en mocht je meedoen aan verschillende mini-cursussen.

Het was een heerlijke middag, vol lekker eten en drinken, gepresenteerd op de meest prachtige manieren. En bovendien heb ik ontzettend veel inspiratie opgedaan!
Facebook Comments

2 Comments

  • die foto van die opgehangen vogel oid is wel een beetje luguber, maar al die zoetigheden zien er zooo delicious uit! koop je dat zo in een winkel, of de ingredienten los, of is dat uit restaurants?

  • Ja, allemaal! Hanos is een groothandel en je kunt er losse ingredienten kopen, maar ook bijvoorbeeld veel kant en klare producten. Die mooie taartjes met bloemen bijvoorbeeld, kun je zo in een pak kopen (en zijn heerlijk!).

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.