De leukste ijssalon in Italië: Gelatarium Lucca

De leukste ijssalon ooit is gevestigd in Lucca, Italië. Echt serieus, ik zou maar wat graag in deze winkel willen kamperen! Het enige wat nog ontbreekt is een glijbaan! Dan zou het feest echt helemaal compleet zijn, haha. Bij Gelatarium hebben ze namelijk niet alleen heerlijk ijs, je kunt je ijsje ook nog eens al schommelend opeten. Leuker kan toch niet? Ik bedoel, wat zou je nog meer willen in het leven?

Haha, dat dacht je maar. Leuker kan namelijk wel! Je mag je ijsje namelijk ook nog eens helemaal zelf versieren! Je kent vast wel de schooltraktatie waarbij je een plak cake krijgt en deze zelf mag/moet versieren met slagroom en hagelslag? Bij Gelaterium geldt een beetje hetzelfde principe en kun je zelf je ijsje met slagroom, chocolade, pralines, biscuit, spekjes, smarties, fruit, hartjes, suiker en nog veel meer lekkere toppings versieren.

In het midden van de winkel staan bakken vol versiersels. Nadat je een ijsje hebt gekocht kun je hier helemaal losgaan met van alles en nog wat. Bij Gelaterium mogen we weer even ongegeneerd een klein kind zijn. En hoe fijn is dat soms wel niet?

Het ijs van Gelaterium wordt gemaakt van koeienmelk uit Belgie, het gebied waar de beste melk vandaan komt. Het ijs bevat geen toegevoegde conserveringsmiddelen. De ingrediënten zijn van hoge kwaliteit, het fruit is altijd vers en het ijs is dus altijd heerlijk. Echt waar, tijdens het schrijven van deze post en het bewerken van de foto`s loopt het water me echt in de mond. Helaas heeft Gelaterium nog maar twee filialen; een in Verona en een in Lucca. Maar ik kan niet wachten tot ze de rest van de wereld veroveren!

Kijk voor meer informatie op:

Gelatarium

Facebook Comments

3 Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.