De Turkse cosmeticawinkel Flormar is geopend in Amsterdam!

Toen Flormar de eerste winkel in Amsterdam openende heb ik me goed weten in te houden, maar zoals ik in een eerder blogpost schreef wist ik niet of ik voor mezelf zou kunnen instaan eens ik weer in Istanbul zou zijn. Jullie zullen het misschien niet geloven, maar ik heb in twee maanden tijd vrij goed in weten te houden. Ik kocht vier nieuwe nagellakken, twee foundations, een blush, een losse poeder en een nieuwe glitter-bodylotion. Wat ik wel heb gedaan? Foto`s voor jullie gemaakt! De foto`s zijn dan wel niet van het filliaal in Amsterdam, want daar ben ik nog steeds niet geweest, maar geven wel een goede impressie over Flormar.

flormar nagellak

Flormar is opgericht in 1970 opgericht in Milaan en sinds 1972 wordt de gehele productie in Turkije gedaan. Door het grote assortiment nagellak is Flormar groot geworden, maar inmiddels heeft Flormar ook nagelverzorging, gezichts- en lichaamsverzorging, make-up parfum en make-up tools in haar assortiment.

flormar nagellak

Ik ben echt fan van de nagellakken van flormar. De standaard-collectie nagellak kost 1,95 tl en dit loopt afhankelijk van de collectie op tot ongeveer 7 tl. Flormar heeft vaak speciale collectie`s met bijzondere nagellakken en brengt deze vaak als een van de eerste merken op de markt. De kwaliteit is goed, gemiddeld blijft de lak zo`n vier dagen goed zitten.

flormar make up

Behalve nagellakken heeft flormar trouwens ook hele fijne make-up. Zeker voor de prijs mag ik niet klagen. Ik houd er in de zomer nooit zo van om foundation op te hebben, maar afgelopen zomer had ik heel erg last van uistlag. Ik ben even bij de Flormar binnen gewipt, kocht voor ongeveer 10 Turkse Lira oftewel ongeveer 4 euro een tube foundation. Inmiddels begin ik aan mijn derde tube, want ik ben er eigenlijk zo over te spreken dat ik het zonde vind om telkens een high-end product aan te schaffen voor dagelijks gebruik.

flormar make-up

Flormar wordt gezien als een van de sterke spelers in de cosmetica wereld met een maandelijke productie van zeven miljoen producten, meer dan veertig duizend vestigingen in meer dan tachtig landen verdeeld over vier continenten. Adempauze. Kwaliteit en vernieuwing staan hoog in het vaandel bij Flormar.

flormar make up

Alleen al tijdens het schrijven van deze blogpost wordt ik hebberig. Ik zit serieus te bedenken dat er eigenlijk nog wel een paar items zijn die ik zou moeten willen hebben. Bij deze wil ik je dan ook wel waarschuwen. Zodra je een Flormar winkel binnenstapt heb je het gevoel bij Willy Tonka op bezoek te zijn.

flormar make up

De kwaliteit van de meeste producten is erg goed, de prijzen zijn laag en er zijn vaak speciale collectie`s. Wat wilt een meisje nog meer? De vaste collectie is ook erg uitgebreid, bevat veel verschillende producten en veel verschillende kleuren. Ik vind Flormar echt een van de fijnste make-up merken die er zijn vanwege de prijs/kwaliteitsverhouding. Het enige nadeel is dat je er erg hebberig van wordt en het bijna onmogelijk is om de winkel te verlaten zonder iets aan te schaffen.

flormar winkel

Flormar is in Turkije bijna overal wel te vinden, maar ook in Nederland gevestigd (aan de Kalverstraat 138 in Amsterdam). Als je in de buurt bent, ga dan zeker even langs! Kijk voor meer informatie op:

 

Flormar

Facebook Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.