Contact

  Wil je contact opnemen? Leuk! Gebruik het formulier of mail naar info@bohalista.com Het is altijd leuk om iets van je te horen en ik doe mijn best om zo snel mogelijk te antwoorden. 

Ben je opzoek naar mogelijkheden om samen te werken? Het is mogelijk om een bestemming of activiteit onder de aandacht te brengen, evenals een dienst of product. Denk bijvoorbeeld aan een advertorial of review. Daarnaast zijn onder andere barter deals en winacties een optie.

Ik sta open voor het testen van accommodaties of ervaringen en ook het maken van persreis behoort tot de mogelijkheden. Je mag altijd een product of sample opsturen. Als je zeker wilt zijn van plaatsing, kun je het best eerst even contact opnemen.

Bekijk hieronder de mogelijkheden en statistieken of download de mediakit.

Where the sky touches the sea, you’ll find me.

Samenwerken

Bohalista is erop gericht bewustzijn omtrent duurzaam reizen te vergroten. Water is daarbij de ‘blauwe draad’ die veelvuldig voorbijkomt, middels bijvoorbeeld artikelen over strandvakanties, maar ook de plastic vervuiling van onze oceanen. Ik ben altijd al gefascineerd door water geweest omdat het een van de verbindende elementen in dit universum is. Het is niet alleen de bron van ons leven, maar ook een van heling, mysterie en plezier. Denk maar eens aan de diepe oceanen en het geheime leven dat zich daar afspeelt. Of aan het gevoel na warme douche, een uurtje floaten of een dagje wellness. De meeste van ons reizen zelfs de halve wereld af om een paar dagen per jaar te kunnen staren naar de eindeloosheid van de kleur blauw.

Maar er komen ook andere onderwerpen aan bod, zoals beauty, mindfulness en interieur.  Echter, bewust reizen en respect voor de aarde staan altijd centraal. Als je benieuwd bent naar eerdere samenwerkingen kun je de website bekijken. Ik heb geschreven voor bedrijven in binnen- en buitenland. Voorbeelden zijn Hotel New York en Kras, maar ook verkeersbureaus VisitGreece en VisitOman. Daarnaast schrijf ik regelmatig over lifestyle brands. Je vind bijvoorbeeld blogs voor merken zoals CK, HappySoaps en Water-to-Go. Zoals je ziet zijn er dus veel mogelijkheden voor het promoten van jouw dienst of merk, mits er natuurlijk meerwaarde is voor de bezoekers en website.

Portfolio

EEN SELECTIE VAN EERDERE SAMENWERKINGEN

Pllek-in-Amsterdam

Uitjes in Amsterdam

Starboat

De mooiste duikstekken in Malta

Duiken in Malta

VisitMalta

Overkom je hoogtevrees (abseilen en rotsklimmen in Malta)

Overkom je hoogtevrees

MC Adventure

Review van vijf sterren recreatiepark de Leistert

Privé wellness in Nederland

Recreatiepark de Leistert

Strand in Agistri Griekenland

Ontspannen op Agistri

VisitGreece

De beste shampoo bar voor mooi haar en plasticvrije oceanen

Plasticvrije cosmetica

Happy Soaps

Statistieken

Als je wilt samenwerken met reisblog Bohalista is het begrijpelijk dat je wilt weten wie de doelgroep is. De meeste bezoekers zijn vanzelfsprekend reisfanaat en natuurliefhebber. Zij vinden het prettig om te ontdekken en ontspannen. Daarom ontsnappen ze regelmatig uit het dagelijks leven. Bijvoorbeeld voor een reis of vakantie. Balans is echter key. Het is daarom niet verbazend dat lezers van Bohalista ook thuis mindful van het leven genieten. De meeste bezoekers zijn trouwens 25+ en vrouw (70%).

Als we besluiten om een samenwerking aan te gaan is het belangrijk om te weten dat blogs op Bohalista altijd eerlijk zijn. Dat betekent dat een artikel altijd op basis van eigen mening en ervaring is geschreven. Ik plaats geen gastblogs. Artikelen zijn dus altijd zelf geschreven. Hetzelfde geldt overigens voor beeldmateriaal. Daarnaast wordt alle content geoptimaliseerd met behulp van de SEO-plugin Yoast. Een artikel blijft in principe altijd online staan, maar altijd minimaal twee jaar.

Je mag het e-mailadres info@bohalista.com vrij toevoegen perslijsten. Ik ontvang graag informatie over mooie bestemmingen. Ook nieuws over duurzame producten zijn welkom. Maar andere bijzondere ideeën zijn uiteraard altijd welkom. Wil je een persproduct, monster of sample opsturen? Als je zeker wilt zijn van publicatie is het aan te raden om eerst contact op te nemen. Toch vinden we het altijd leuk om post te ontvangen. Je staat dus vrij om iets te sturen naar onderstaand adres:

Bohalista
Zuiderhaaks 43
1132LH Volendam

Voor meer statistieken kun je de media kit downloaden.
  <p>You create your own reality</p>   
    <h2>The world is a mirror and reflects back your expectations,

what you get is what you see