Italië staat bekend om haar lange kustlijnen, bestaande uit fijne zandstranden, ruige rotskusten, prachtige wandelpaden, bijzondere natuurgebieden, bekende badplaatsen, historische havenplaatsjes en de talloze verborgen pareltjes. Een van deze pareltjes is bijvoorbeeld de stad Gaeta, ongeveer halverwege tussen de steden Rome en Napels. De kilometerslange baai waaraan de historische stad gelegen is, biedt een zevental prachtige stranden en mondt uit in het park ‘Monte Orlando‘. Hier vind je de mooie ‘Grotta del Turco‘ en helderblauw water, maar ook prachtige flora en fauna. In Gaeta zelf vind je een historisch centrum waar genoeg te zien en te doen is. Je kunt dus prima een dag voor je bezoek aan deze stad inplannen. Zeker als je ook besluit om in Gaeta te lunchen. Er zijn namelijk talloze restaurants waar je heerlijk kunt eten. Extra genieten doe je echter in de haven, bij het authentieke en gezellige visrestaurant Comeilmare.

Visrestaurant in-Italie: Comeilmare in de haven van Gaeta

Visrestaurant Comeilmare in de haven van Gaeta in Italie

Visrestaurant Comeilmare in de haven van Gaeta De Menukaart

Gezellig en authentiek visrestaurant

Comeilmare is bekend onder de lokale bevolking en heeft het vrijwel altijd druk. Toch hoef je niet lang te wachten, maar als dat wel zou moeten is dat volgens mij helemaal niet erg. Het restaurant is informeel en het is er heel gezellig. Niet alleen het interieur, juist de gehele sfeer. Vanaf het terras heb je uitzicht op de haven en ruik je de zoute zeelucht. Met het zonnetje op je neus en een wit wijntje in je hand, is het hier werkelijk heerlijk vertoeven. Het is leuk om toe te kijken hoe de vissers in de haven aanleggen en hun vangst van de dag aan kade brengen. Dit is tevens de vis die in de open keuken van Comeilmare wordt klaargemaakt, dus verser eten dan dit kan bijna niet!

Heerlijk vis eten bij Comeilmare in de haven van Gaeta

Visrestaurant Comeilmare in de haven van Gaeta

Heerlijke vis eten bij Comeilmare in de haven van Gaeta in Italie

Vis eten bij Comeilmare in de haven van Gaeta

Heerlijke gerechten en fijne prijzen

Alles smaakt dan ook heerlijk. Op het menu staan verschillende visgerechten. Je vind er gegrilde, gebakken en gefrituurde vissoorten, maar ook visburgers, pasta’s, salades en bijgerechten zoals patat en groenten. Leuk is dat je zelf kunt invullen van welke gerecht hoeveel je wilt bestellen. Er is dus niemand die de bestelling komt aannemen! Je levert je kaartje zelf bij de keuken in en als het klaar is wordt je naam omgeroepen. Behalve een grote keuze aan verschillende visgerechten, serveert Comeilmare ook fijne en bijpassende wijn. De prijzen zijn heel redelijk. We waren ongeveer dertig euro voor twee personen kwijt en kregen daarvoor een halve liter wijn en verschillende visgerechten.

Visrestaurants in Gaeta Italie

Heerlijk vis eten bij Comeilmare in de haven van Gaeta in Italie

Bezoekersinformatie

Als je in de regio bent is het absoluut de moeite waard om bij Comeilmare te gaan lunchen, maar het is ook mogelijk om eten af te halen. Gesloten op zondagmiddag en maandagochtend.

Via Lungomare Caboto, 75
Gaeta, Italy 04024

+39 388 728 4978

Klik hier voor een routebeschrijving met Google Maps.

1 thoughts on “Verse vis bij restaurant Comeilmare in de haven van Gaeta

  1. Pingback: La Montagna Spaccata en La Grotta Del Turco in Gaeta

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.