Simpele en originele last minute tips voor Valentijnsdag

Nog een paar dagen en dan is het Valentijnsdag. Als je net zo romantisch als ik ben, dan heb je waarschijnlijk ook nog helemaal niets geregeld! Je leest dit blog nu immers niet voor niets. Ben je nog wel op tijd? Bekijk dan ook eens: ‘Originele en persoonlijke cadeaus voor Valentijnsdag‘ en ‘Originele Valentijnscadeaus voor de reisliefhebber‘. Maar heb je last van stress alom, want je wilt je lief natuurlijk wel laten weten hoe bijzonder hij of zij is, lees dan dit blog met tips voor Valentijnsdag snel verder.

Je kunt natuurlijk even snel de stad ingaan om een parfum, teddybeer of trui te kopen. Kaartje erbij en klaar. Maar he, je kunt natuurlijk ook iets liefs, romantisch en persoonlijks doen! Maak met deze simpele last minute tips voor Valentijnsdag, iets persoonlijks, en zonder veel geld uit te hoeven geven aan het commerciële aspect van Valentijnsdag, in de twee dagen tijd die je nog hebt.

Spa in huis.

Super romantisch en bijna gratis omdat je waarschijnlijk alles al in huis hebt. En helemaal geweldig als je een bad in huis hebt natuurlijk. Ruim je badkamer op en laat het bad vollopen. Strooi her en der rozenblaadjes en zet door de hele badkamer kaarsjes neer. Zet ook alvast badschuim, douchegel, shampoo, een lekkere scrub en maskertjes neer en dan kun je gegarandeerd de hele avond lekker van elkaar genieten! Daarna met een flesje massageolie naar de slaapkamer.. Een goedkope oplossing voor een romantische Valentijnsdag.

Etentje in huis

Want zeg eens eerlijk: hoe vaak kook je uitgebreid voor je partner? Je weet wel; zo`n romantische avond waarop je echt de tafel met kaarsen dekt, stokbrood met wijn erbij en heerlijk de hele avond kunt kletsen en ik elkaars ogen kunt staren? Ja, dat dacht ik al. Niet zo vaak! Verras je valentijn met een home-made dinner. Stokbrood, wijn, je favoriete eten en als toetje aardbeien met slagroom. Doe je best! Als je echt in de sfeer van de liefde wilt blijven, maak dan je eten in hartjesvorm of versier de borden met rozenblaadjes. P.S. een boeketje rode rozen zou ook niet misstaan op je mooie gedekte tafel.

365 redenen

Koop een grote jar of een andere mooie pot. In de pot stop je 365 -of honderd, of vijftig. Net hoeveel tijd je hebt-papiertjes met op elke papiertje een lieve boodschap of reden waarom je zoveel van je partner houdt. Het is leuk om de papiertjes in strookjes of hartjes te knippen, om verschillende kleurtjes te gebruiken of om de papiertjes tot sterretjes te vouwen. Je kunt algemene dingen opschrijven zoals dat hij of zij je altijd steunt, laat lachen, lekker kan zoenen en zo lief is. Maar je kunt ook korte persoonlijke herinneringen opschrijven zoals: Wist je nog die ene keer toen.. of je maakt me gelukkig omdat.. Knoop een lint om de pot met een kaartje of hartje en klaar is je originele cadeau.

Ik hou van jou omdat..

Persoonlijk, creatief en superlief. Het boek “Ik hou van jou omdat” is een invulboek vol met leuke vragen en opdrachtjes. Dit boek kost 14.95 en is onder andere verkrijgbaar bij bol.com

Pizza en tv

Ben je echt niet romantisch? Haal een goede fles wijn, bestel een pizza en kruip tegen elkaar aan op de bank om een goede film te kijken. Of nog beter: maak samen pizza! Hoezo moet alles rood en roze zijn? Ik zeg het je; met pizza zit je altijd goed!

Ben jij romantisch? Wat zijn jouw tips voor Valentijnsdag?

Facebook Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.