Tip: Leuke cadeaus en gadgets bij Radbag voor kerst!

Zo nu en dan zie je wel eens een link naar Radbag in mijn blog voorbij komen en dat is niet voor niets. Ik slaag hier namelijk regelmatig voor originele cadeaus en ook dat is niet voor niets. Met zo`n leuk, maar prettig gestoord team achter de schermen, kan het niet anders dan dat ze ook met een net zo bijzonder assortiment op de proppen komen natuurlijk! Radbag is dan ook absoluut een van mijn favoriete online shops als het gaat om gadgets, bijzondere cadeaus en leuke hebbedingen. Kijk maar eens naar de leuke cadeaus en gadgets bij Radbag op de website, en zie op onderstaande foto’s welke items ik deze keer heb weten te scoren. Wie weet doe je leuke inspiratie op!

Zakmes Radbag

Radbg Rice Cube

Toiletboek Radbag

Koperen Lichtjes

De website is ontzettend handig, vooral als Sinterklaas voor de deur staat, de Kerstman onderweg is en je totaal geen inspiratie hebt voor een passend cadeau. Je kunt via de website gemakkelijk zoeken op prijs, geslacht, persoonlijkheid of categorie. En dan hebben ze ook nog een afdeling met uitgelichte producten èn een blog vol inspiratie. Ik bedoel, als je hier niet kunt slagen dan ligt het toch echt aan jezelf hoor! Trouwens: kijk vooral even naar de beschrijvingen van de producten, deze zijn vaak echt hilarisch. Ik had een shoptegoed van maar liefst 150 euro en ben goed geslaagd wat betreft leuke cadeau`s voor aankomende feestdagen.

Radbag Noodle-R

Radbag Ciocco Whisky

Zoals je ziet heb ik ontzettend veel leuke cadeau`s besteld. Vooral de elektrische wijnopener vind ik een heel mooi cadeau, maar ook met de koperen lichtjes, die gewoon voor mezelf zijn, ben ik ontzettend blij. Vieren jullie Sinterklaas of Kerst en ben jij al geslaagd voor cadeautjes?

Kijk voor meer informatie op:

Radbag

Facebook Comments

1 Comment

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.